Vseobecna diskusia

Čakanie na dve čiarky

Re: Vseobecna diskusia

Poslaťod Svetka » Sob, 31. Júl 2010, 11:58

ZUZKA, SIMONKA dakujem za pekne privitanie.... ja som vas tu chodievala citat sem tam, ked som mala cas :D a pamatam si ta Simonka, raz sme tusim aj slovko prehodili :D no inac k tomu, ze si nesla do prace, tak podla mna preto zmenila ton, lebo si pomyslela, ze budes teraz casto volat, ze ti je zle a bla bla, zial na Slovensku je to taka ako keby zavist ci co, akonahle zena v praci povie, ze je tehotna, uz si ludia zacinaju mysliet, ze to budu len starosti.... joj dala by som jej taku vychovnu, ked uz zena zenu nechape, tak kto ta ma chapat.... ale ja som mala v praci kolegynu, ktora bola tehotna, teda ja som bola uz v nejakom 7. mesiaci a ona akurat oznamila, ze je tehotna, tak ako v UK je to urcite ine, tu napriklad zo zakona nesmu tehotnu zenu vyhodit z prace, ani ju neprijat do novej preto, ze je tehotna.... ale chcela som to, ze ta moja kolegyna, ona to az prehanala, to bolo u nej na dennom poriadku, ze nechodila do prace a sa vecne na nieco stazovala, uz sme mali pocit, ze je hypochonder, fakt, ja som bola v robote zastupkyna veduceho a vsetci cakali na zaciatku mojho tehu ze budem menej robit atd, ale nie v zlom.... mne bolo prve 3 mesiace tak zle, ze som len ovocie jedla a ked som sa napila caju, tak som utekala na wecko, ale ani raz som nezavolala do prace, ze nepridem, neviem, ja som taka povaha, som si povedala, ze vydrzim, ved sa mi nic nestane..... ale to nemyslim teraz v zlom na teba, ty mas pravo pokial sa zle citis, neist do prace, ved sme ludia, nie stroje... a mozem sa opytat kde pracujes? len tak zo zvedavosti.... :D
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod Simonaa » Sob, 31. Júl 2010, 12:26

Svetka, ja nie som na Slovensku ale tu v UK :P :P to je prekvapko co? a pracujem v Marks & Spencer v tej ich kaviarni. Viem, ze v kazdom M&S shope to je ine pre zamestnancov, tu u nas nemozes nic povedat, nemas ziadny nazor, dost nas kontroluju, musim mat vzdy 100% zakaznicky report inak idem na kobercek, musim upsellovat kazdemu jednemu zakaznikovi a ak jedneho jedineho vynecham, hned mam 97% a to je uz zle. ja mavam skoro stale 100% takze som velmi zvedava, ci mi naaahodou teraz percenta nebudu len klesat znenazdajky :roll:

no a ja teraz pracujem len vikendy, cize sobota, nedela a konec, predtym som pracovala normalne a dovolim si tvrdit ze dost tazko, som aj pomahala tam kde som nemusela a ked ja som potrebovala pomoc tak sa na mna kazdy vyprdol. no ale ide o to, ze ma teraz mrzi, ze by sa mali na mna pozerat ako na ulievacku len preto ze som si dovolila v jednu sobotu zavolat ze mi je zle lebo som tehotna :evil: :evil:

zajtra tam pojdem aj keby co bolo a uvidim, co to tam bude zac. ale rozhodla som sa, ze sa nencham deptat hlupymi ludmi.

a co sa tyka prace u nas, je to tazka praca fyzicky aj psychicky. fyzicky preto, lebo okrem servovania kavy, musim robit aj horuce jedlo a musim byt aj na zmyvaku (ako washing up v restauracii, neviem ci ti to nieco hovori) nosit takze taniere atd. a niekedy nemam rukavice tak to musim robit holymi rukami a tam je tak busy ze nemam cas pockat kym ten riad ochladne, takze kolko razy mame aj obarene ruky. ale ved o tom potom. mne je nevadi tazka praca a hovorim, vzdy som bola ticho a robila jak drak, aj za dvoch, preto ma to teraz az stve :cry:
Obrázok[/url
Simonaa

Poslaťod Svetka » Sob, 31. Júl 2010, 13:15

jaaaaaj SIMI ja som si potom precitala v teme Tehotenstvo v UK a tam tusim MAMA spominala nieco s tebou a UK tak mi doslo.... tak prepac :oops: no viem presne o com hovoris, aj ja som robila v restike a tam ked bolo busy tak to bolo o zivot veru, ale ja zasa nemozem krive slovo povedat, mala som super team, brali ohlad a velmi mi pomahali, niekedy az prilis hehe.... ale vidis, vsade je to ine.... akych mas kolegov? myslim narodnosti, aj na tom zalezi, podla mna su najhorsi Anglani,kedze su lenivi....
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod Simonaa » Sob, 31. Júl 2010, 13:31

Svetka, ja mam kolegov Anglicanov, ja som tam jedina cudzinka...a este k tomu z vychodnej europy a vieme ake oni maju sproste nazory na nas. :?
Obrázok[/url
Simonaa

Poslaťod Svetka » Sob, 31. Júl 2010, 18:10

tak Simonka, to hovori za vsetko :( zial, je to smutne, ale je to tak.... priznam sa, s angalnmi som nikdy nerobila, ale pocula som na nich len zle, co sa tyka pracovania, hlavne v restikach a podobnych zariadeniach.... take uz sa necudujem, preco tak reagovala, krava jedna .... ale pozri, kaslat na nich, vyrazit ta nemozu, iba ti to tam mozu zneprijemnit a to je niekedy aj horsie, tak keby ti to liezlo hore krkom, kasli na nich
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod Svetka » Sob, 31. Júl 2010, 18:11

a kde presne byvas v uk ?
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod Zuzka » Sob, 31. Júl 2010, 21:49

Vidno, že tu sa víkenduje vo veľkom. :)

My sme maloi dnes celkom pohodový dník, ale zase to kojenie. :? Normálne nechápem! Paťulko je vysmiaty, no akonáhle som ho dala na didku, potiahol dve, tri minútky a spustil strašný plač, dala som cumlík, ukľudnil sa, vytiahla cumlík, potiahol zase tri minútky, zase plač, zase cumlík a dookola. Až večer, po kupkaní sa mi spokojne napapal bez plaču, bez prestávok s cumlíkom a ťahal, ťahal pol hodinku. Teraz spokojnučko spinká. Ale aj cez deň pospinkal a neplakal, žeby bol hladný, alebo bruško, alebo čo, tak ja fakt nechápem, čo to máme za obdobie.
Oki, moje krásne, tak ja idem do sprchy a pritulkať sa k manželíkovi, bo zajtra ide zase do roboty :roll: , joooj ja to tak nemám rada, keď robí víkendy! :(
ObrázokObrázok
Zuzka

Poslaťod orionka » Sob, 31. Júl 2010, 22:05

Ahojte kocky prajem pekny vikend, my sme dnes boli na nakupy , Stevo dostal nakupnu horucku , si chcel nieco pre seba na seba kupit a nakoniec sme kupili len Lilke vecicky :lol: , kupili sme jej dvoje satocky na 9-12mes takze ich bude nosit niekedy v octobri ale to je fajn lebo aj tak su na zimu , nejake teplejsie pancuchace lebo ona vacsinou len satocky nosi a samozrejme Stevino jej nejakych plysakov kupil, z toho je jedna korytnacka a ta sa mi tak paci ze som povedala ze ta je moja :lol: . inac dnes Lilka papala na obed repu :? :) , nooo tu jedlu tusim sa to vola kvaka po slovensky, my sme to na sk nikdy nejedavali ale tu v Uk je to velmi popularne , som si to pomylila s tym sladkym zemiacikom lebo to dost podobne vyzera ale babenky ako to Lilinke chutilo :o , som myslela ze to nebude chciet ved to chut skoro ziadna a ona zbastila vsetko co som jej dala , som bola celkom :o takze kvaku mame radi :D . A preto ze Lilka velmi zle spava v noci sa budi posledne noci tusim kazdych 30 min sme jej dnes vecer ookrem didky dali aj ryzovu kasu a som myslela ze ju nebude chciet ved to tiez chut ziadna a aj to zbastila bez reptania , jej chutilo ze som lyzicky nestihala naberat , zajtra jej do nej pridam hrusticku , uvidime ci aj to sa bude pacit :) , som sa pytala Health visitor- to su co sa staraju o baba tu- ze ci mozem uz zaraditr aj tu kasu a oni ze ano, tak skusam uvidim aka bude noc :?

Svetka ja Teba poznam , sme sa videli na Oliho party :D , takze ty zasa snazilka , takze uz aj ty si v druhom kole :) , hmmm tak drzim palceky nech sa co najskor zadari a vitaj medzi nami snazilkami , tehulkami a maminami :D
ObrázokObrázok
orionka

Poslaťod Mirietka » Ned, 01. Aug 2010, 08:25

Veverka stastnu cestu..dnes uz ficite co? Tak nech Svenik to pekne zvladne!

Svetka, vitaj medzi nami, super, ked sa nam rozsiruju rady..:-) A vela stasticka pri druhom snazilkovani..
Vas obdivujem baby co tak skoro idete do dalsieho snazilkovania..Ja mam uzasne dieta, ale urcite si na 5-6 rokov dam pauzu...jedine, ze by nehoda sa stala ;) Ale to dufam, ze nie...je to hrozne, ked si predstavim ako sme vlani plakalii pri strate anjelika, ako som znasilnovala muzika aby sme otehotneli a teraz sa neodvazime ani keksikovat naostro, lebo strasiak v hlave, ze co ak by sme spravilii surodenca. Stale kontrola ci sa nic nestalo a pri kazdej mrche ulava..no strasne..

Kristinka, ja som mala mrchu 2x zatial po porode a prvy krat som mala tiez velke krce, ale na druhy krat prisla len s 3 dnovym meskanim a ani som nevedela o nej..uz ma vobec brucho nebolelo..a bola normalna oba razy, sice asi trosku dhlsie trvala ako pred otehotnenim, skoro 7 dni, co som ja mavala uz max 5 predtym..ale v norme..nic neobvykle..tak uvidime ako bude najblizsie..
A vy uz prikrmy??? Ved Milanko bude mat len 4 mesiaciky..zbytocne to netreba unahlit Kristinka, ked davate UM, tak ako aj my, tak staci od 5 mesiaca...ono deticky teoreticky mozu uz od 4, ale to je zbytocne skoro..uzite si este cas s mlieckom...ja som napriklad vcera prvy krat videla Erika sa olizovat ked som jedla jogurt..som si naberala lyzickou a davala do ust a on prezuval, olizoval sa..to sa predtym este nestalo..som pochopila, ze teraz zacal ozaj vnimat o com je jedenie, ze lyzickou sa papka..a to mame o 2 dni pol rocka, tak to na tom nieco je, ze to byva zhruba vhodny cas na prve prikrmy...jasne,ze na UM sa zacina skor, ale ten prvy mesiac to je take natahovanie sa aj tak :-)

Lilke chutia repy? ;) No ja dnes idem skusit cuketu a poobede bananik..po mesiaci ideme na ovocie..cely mesiac sme davali zeleninku a obilnu kasicku, tak ideme skusit ovocie a cez tyzden zacnem aj masko...tak uvidime..ja ryzove a kukuricne kase zatial nedavam, lebo sa bojim trosku zapchy..Erik je na take nachylny, tak sa snazim nech ma vela vlakniny, som zvedava co spravi banan ;)

Cisielko tak ako so stretkom? Kedy a kde? Pri pamatniku? Pochopila som, ze bude piknik v tom parku pri pamatniku a je tam aj ta basta, kde sa da sadnut, pripadne nasi chlapi tam mozu zajst na pivko..( asi nealko ;) soferi)..
Peto uz zacal vydumovat, ze ak si to dame na obed v najvacsej horucave,tak nikam nepojdeme, lebo stale nemame auto s klimou a on Erika na obed v aute varit nebude... :? No ale neviem si predstavit sa stretnut o 4-5 vecer, to by sme co hodinu tam boli? Takze ja myslim tak o 3 mozno? Dajte navrh a dufam, ze nebudu uz tie velke horucavy, nech nemam zas dudrosa na krku ;)
My sme inak vcera "kupili " konecne nove auto..ono sme ho objedanli a splatilii zalohu, ale bude sa vyrabat niekolko tyzdnov kym ho budeme mat, takze to este potrva, ale konecne kombi s poriadnou vybavou a hlavne s klimou a 6 airbagmi..nech to mame bezpecnejsie a pre Ericka pohodlne..tak sa z toho tesiim...len tu klimu vyuzijeme naplno asi az na buduci rok..

Zuzik, tak stale sa trapite s mlieckom? No ja neviem co to moze byt..ale ved mozes pripadne laktacnu poradkynu domov zavolat, mozno ti Patulko zle saje, lebo sa nedobre prisava alebo zla techinka ci co...ja neviem, ja som mala este ovela vacsie problemy..ale uz som rada, ze je to vsetko nakoniec za mnou...

Simonka, no ono vsade tazko prijimaju take spravy, nielen u vas..len niekto sa vie spravat a niekto je sprosty...ja viem, ze ani moj sef neboll nadseny, lebo kazdemu sefovi prebehne hlavou, ze najblizsich x mesiacov budes neproduktivna, alebo teda menej vykonna, budes mat mozno problemy a casto doma a potom ta aj tak bude musiet nahradit...ja som bola rada, ze som nemala komplikacie a nemam fyzicku pracu, tak som robila az do dna porodu..ale aj moj sef bol na ihlach, ze co ak skoncim v nemke zo dna na den a tak..ale ja ziadna PN, nic, vobec to nepocitil..ale to bolo stastie..a inak, aj ja mam svojich podriadenych a ver mi, ze zeny vedia byt hnusne a strasne to zneuzivat...mne tiez ked oznami baba, ze je tehotna tak nadsena nie som...lebo uz par som mala a to boli vecne neohlasene odchody k lekarovi, rano zavola, ze nepride..pripadne zavolala jeden den, ze na druhy odchadza na mesiac na liecenie...ma skoro roztrhlo, ziadna nahrada, pracu nema kto spravit, ale aj podla nasich zakonov jej nemozes vobec nic..len je to o tom, ako sa k tomu sef postavi, mysliet si moze jedno a v hlave planovat ako pokryje tvoje absencie, ale k tebe byt mila a poblahozelat ti...ale od anglanov vela cakat nemozes..ja tiez viem o com to je ;)
Verim, ze sa vam podari dostat sa s muzikom na SK ako si pisala, tu by si to mala lepsie aj so staroslivostou v tehu aj o dietatko..aj ked niekedy v spinavej hnusnej nemke s neochotnym personalom :?
ObrázokObrázok
Obrázok
Obrázok

Mirietka
Mirietka

Poslaťod orionka » Ned, 01. Aug 2010, 10:14

Miri , ja mam knihu o prikrmovani od Giny Ford , tak sa trochu ten knihy pridrzam , ale menim niektore prikrmy, ale drzim sa rozvrhu na pre 6mes dieta a tam uz po 2 dnoch na vecer zacina druhy prikrm , tu v anglicku velmi casto zacinaju prikrmovat ryzovou kasou , tak na obed jej dam zeleninku a na vecer bude mat kasicku zatial a o 2 -3 tt zaradim aj ja ovocie a aj ja mam kupene obilne kase taktiez , takze uvidim mozno budem na vecer striedat uvidim co na to Lilkine brusko ;) :)
ObrázokObrázok
orionka

Poslaťod Andrea » Ned, 01. Aug 2010, 11:04

ahojte babulky,

prisla som vam zazelat krasnu slnieckovsku nedelu :D
My sme mali aj kransnu sobotu a dnes sa chystame kupat , no najprv nam Peto ugriluje obedik, som si kupila take grilovacie parocky plnene syrom a obalene slaninkou, tie milujeeeeem a Petovi som vcera nalozila masko do grilovacieho korenia :mrgreen:

Vever stastnu cestu :D

Co sa tyka toho stretka my sa prisposobime, do BB dorazime okolo 12tej, takze o tej 15.00. by to bolo fajn, aspon sa zatial zlozime na hotely a pojdeme sa naobedovat.

Orion tak Lilke chuti kvaka a kasicka :D .... no idem kuknut co to ta kvaka je, mne to nic nehovori :oops: :lol:
.... no nam idu na veceru viac zeleninove kasicky resp.to co ostane z obeda ako kase s mliekom na sladko :)

Svetka tak vy uz v druhom kole :mrgreen: .... tak vitaj oficialne medzi nami, lebo sak ty si ku nam niekedy uz zavitala ;) :D .... a drzim palce nech sa coskoro zadari :D
ObrázokObrázok
Obrázok
Andrea

Poslaťod orionka » Ned, 01. Aug 2010, 13:36

Andrejka ja som nedala sladku kasu , je to taka ryzova kasa ako na Sk robi Nutrilon , je bez akejkolvek chuti, mne to chuti tak nijak ale Lilke to chutilo aj ja asi dam dnes zeleninku na veceru lebo v noci to nespravilo ziaden rozdiel a taktiez prajem pekny den ale u nas nie je slnecno :?
ObrázokObrázok
orionka

Poslaťod Mirietka » Ned, 01. Aug 2010, 14:01

Ono tie deticky su vsetky ine..dnes sme dali cuketu..len tak som uvarila a rozmixovala na taku kasicku, jezismaria ako krutil ustockami, tak ako pri brokolici..dve lyzicky a rev..tak som pridala mrkvu ako vzdy..najrpv trosku papal, ale po par tyzickach zas koniec, tak som pridala viac mrkvy..a to uz slo ako po masle..spraskal celu mysku...no uz neviem ako s nim..stale len mrkvu vsade...co nema chut mrkvy tak nezje..no uz pojdeme skusit ten banan, tam hadam nebudem musiet dat mrkvu :lol:
ObrázokObrázok
Obrázok
Obrázok

Mirietka
Mirietka

Poslaťod orionka » Ned, 01. Aug 2010, 14:15

ObrázokObrázok
orionka

Poslaťod kocka » Ned, 01. Aug 2010, 17:34

Peknú nedeľu babuľky ;)
my sa chystáme na prechádzku, ale čakáme, kým sa Miško zobudí...tak som ešte dobehla

v Tatrách sme trošku zrelaxovali, ale to bolo len na skok, tak sme si zajednali ešte 5 dní od 15-teho ;) ...
včera sme boli plávať...Miško bol ešte trochu rozospatý, ale potom sa už prebral a užíval si vodičku...
a tie noci sa zatiaľ nezlepšili :( ...mne sa zdá, že problém s nočným zaspávaním bude v tom, že Miško už chce spávať na boku...len on si tam ešte nevie udržať stabilitu a vždy sa prevráti na chrbátik :roll: ...a takto sa to opakuje a preto začne mrnčať...skúsila som ho podložiť vankúšikom a ked bol na boku, tak pekne spinkal...tak musíme len vydržať, kým sa to naučí :roll: ...len ja ho potom stále sledujem, či môže dýchať, lebo on si tú hlávku tak vykrúti, že ani nosík mu nevidieť :roll:

Andrejka, aj u nás mala úspech tekvica...to bolo prvé jedlo, ktoré Miško papal bez donúkania :lol: ...ale my teraz jeme asi tak 60 g...tak som zvedavá, kedy sa dostaneme na tých 150 :roll:

Mirietka, ked sme boli teraz preč, tak som kúpila Miškovi mrkvičku so zemiačikom a veľmi nemala úspech :roll: ...jemu zasa lepšie chutí domáca strava :lol: ... a koľko Ti Erik spapká?...a aj my sa už chystáme na budúci týždeň začať s mäskom a idem pridať aj ovsené vločky kvôli lepku...a potom po týždni by som tiež chcela začať s ovocím...

Orion, u nás zemiačik ide...ja teraz robím také viacdruhové kašičky...mrkvička, zemiak, tekvica a karfiol...a s tým spánkom je to u nás podobné :( ...ja som tiež v noci hore každú chvíľu...snád to bude len tou polohou a čoskoro sa to zlepší ;)

čísielko, ja si tiež myslím, že dôležitá je psychika...nič sa nedá uponáhľať...tak, ked sa na to budeš cítiť, tak sa do toho pustíš...a my Ta povzbudíme ;)

Svetka, vitaj medzi nami...budeme Ti držať palce, aby si sa čoskoro pridala k našim tehuľkám ;)

no, idem ja...všetky vás pozdravujem...xxx
Obrázok
kocka

Poslaťod Anulka » Ned, 01. Aug 2010, 18:28

ahojte babky..prsila som vas apson pozdravit..tuto noc sme mali :| ...nasa mala princezna zaspala sama na gauci o 9 ( co je pre nu skoro) ...zobudila sa o 12 a asi si myslela ,ze je den...lebo bola hore do pol 5 :roll: teda aspon co viem..lebo uz potom lezkala s vyvalenymi ockami a ja som zaspala...ona po mne asi tiez :lol: no uvidime ako to bude dnes :)
Obrázok
Anulka

Poslaťod Gwen » Ned, 01. Aug 2010, 20:07

Ahojte moje milé :D :D :D :D

Babulky moje mne tento týždeň tak pekne vyhuplo bruško :D :D :D už sa to nedá porieť že som tehu :lol: :lol: manželík sa mi smeje, že či neviem o tom, že melón sa je pokrájaný a nie v celku :lol: :lol: :lol: :lol:
...včera sme išli s bratom a mamou do Bánoviec na hroby zapáliť sviečku a zastavili sme sa v Prievidzi a tam je jedna skvelá predajňa pre detičky a majú tam kopec kočíkov , ten môj čo chceme síce nemajú ale našla som tam ešte jedného horúceho kandidáta

http://www.youtube.com/watch?v=iLjEpB7OOJE

ten čo sa mne páči je v hnedej farbe a s čiernou konštrukciou, normálne som sa naň namotala je perfektný ešte sa mi o ňom aj snívalo :D :D :D ešte aj moja mama ma presviedča aj s bratom aby sme si ho kúpili, lebo im sa ten čo sme si vybrali vôbec nepáči

Orinka pošlem ti tie linky len chcem už asi počkať, lebo vtedy som sa snažila vybrať také neutrálne veci, ale teraz už počkám keď nám povedia čo to bude ;) ;)
Obrázok
Gwen

Poslaťod Gwen » Ned, 01. Aug 2010, 20:09

Myslím, že by to stretko mohlo byť okolo tej tretej ;) ;)
Obrázok
Gwen

Poslaťod Mirietka » Ned, 01. Aug 2010, 20:39

Kococka, tak vidis, kazde dietako inak..nam sa za tymi sklickami ide potrhat, ale za mrkvou zvlast hocijakou...nechapem co ho pri cukete mohlo tak strisat, ved to sladke nie? Tak este tekvicu mozem skusit...
No my spapame celkom dost..Mne zje cele sklicko co je 125 gramov, alebo celu mysku, co je este viac..dnes som dala pol misky cukety - to bola povicka takej normalnej cukety, pol misky mrkvy a pridala som ovsene vlocky a cele sto zbastil.po tych prehovaraniach ked to bolo bez mrkvy, ale nakoniec to riadne spraskal..takze to muselo byt uz minimalne tych 150..no ale je asi rozdiel coho je tych 150..lebo po tejto cuketke uz o hodinu reval od hladu, sme ho nemohli ani uspat, ani utisit nicim, som spravila mlieko a scucol 200 ml.. :shock: Kdezto vcera vynechal krasne mliecko, ale to mal mrkvu so zemiakom a spenatom...(uzasna kobminacia, ale ked spenak so zemiakom nechce, tak musi tam ist mrkva ). To ho zjavne dobre zasytilo, ale ta dnesna cuketa nic..Peto ma aj zjazdil, ze co ho chcem nasytit z cukety, ze to sama voda a nulove tuky, uhlohydraty a vsetko, ze to nijak nezasyti...tak sme krmili hned mlieckom este..ked zacnem s maskom, to bude iste sytejsie...
Orion, tie kasicky viem, ze sa maju davat, skusim ja uz ovocnu co mam, ale to je zas ovsena s ovocim...sa bojim tej ryzovej stale..ale raz vyskusame aj to..lebo ja mam stale v pamati nase noci ked sa pucil, tak sa bojim :? Len ja si neviem predstavit davat mu vecer kasu miesto mliecka...to asi bude dlho trvat kym nieco take spravime..
No a dnes sa banan este nekonal, ale mam ho na zajtra prichystany, este viac zmakol a mame hrusticky tiez, co krasne makknu, takze od zajtra zacneme s ovocim...

Gweni, no ze vraj brusko, tak kde je odfotene?? ja klikam na zemegulku a tam stale nic :? Sup sup ukaz to brusino..tesim sa s tebou a no vidis, teraz to riadne pojde, uvidis..este mas polovicu pred sebou a budes este fucat ako lokomotiva ;)

Anulik, tak Vaneska vas stale prekvapuje..raz tak raz tak.ono sa to neskor ustali..mne sa uz hovori, ale je to tak...este si zo 2-3 mesiaci pockate, ale ona si navykne..teraz to ma este take vselijake v hlavicke drobatko..tak len nech cim lepsie spinka..xxxxx

Kocka, nas Erik tiez spava teraz casto na boku..my mu do postielky davame zabrany na boky aby sa nemohol prevalit, lebo on ide na bok a potom sa prevali na brucho a spusti plac...na boku este sa da, ked je vo vaku, tak sa na brusko neprevali a ma tam tie zabrany..inak by tiez nespal..dnes tak poobede zaspal u nas v spalni na posteli, zaboril nostek do Petovho prepoteneho pyzama :lol: a bol tak nieco medzi bokom a bruskom..som vedela, ze to dlho nevydrzi..a tak aj bolo..krasne odfukoval ale potom sa v spanku pretocil na brusko a sa na to zobudil a strasne plakal, slzy jak hrachy...on sa aj cez den stale prevaluje, na chrbte uz nevydrzi, musime ho obkladat niekedy ked je tesne po jedle aby negrckal..a to aj v postielke robi..takze kludne aj na boku spinka..len nie sa dostat na brusko..tak neboj, aj Misko sa nauci dostat normalne na chrbatik aj na brusko aj vsetko..nam Erik uz 2 noci zasa spal celu noc od osmej vecer do pol siestej rano..ani strasna burka ho nezobudila...tak uvidime ako dalej, ale tiez som si vsimla, ze ak sa budi, tak to je bud z tepla, ze mu je hnusne horuco, tak sa prevaluje, alebo je to nejaka nepohodlna poloha do akej sa dostane..obcas ho zobudi zly sen..inak spinka dobre...
A ja inak ovsene vlocky/kasu davam uz od zaciatku kvoli tomu lepku..aspon to zahusti jedlo..
ObrázokObrázok
Obrázok
Obrázok

Mirietka
Mirietka

Poslaťod Gwen » Ned, 01. Aug 2010, 20:59

Mirietka fučím už aj teraz niekedy :lol: :lol: :lol: najhoršie je to že neviem spať, lebo mi strašne tŕpnu nohy a potom si ich vystieram a dostávam kŕče do lýtok ;) ;)
zajtra urobím foto ;)
Obrázok
Gwen

Poslaťod orionka » Ned, 01. Aug 2010, 21:43

Gwenik aj ja chcem vydiet brusko , nafot footecky a daj do zemeguli :D a ok , pockaj uz kym budes vediet co to bude a potom posles linky a kedy to budes vlastne vediet, myslim ci je to o On alebo Ona :D

Miri , ja som dnes navarila brokolicu na zajtra myslis ze ju mozem zahustit tymi vlockami uz :?: lebo som ju hrozne riedku spravila :?
ObrázokObrázok
orionka

Poslaťod Andrea » Ned, 01. Aug 2010, 22:27

Orion jasne mozes, lepok sa odporucat zaradit tesne pred ukoncenym siestym mesiacom ;)
A inac minule som citala ze vraj ovsene vlocky neobsahuju lepok, takze ak chcete ozaj zaradit lepok tak bud spaldove, viacrnne alebo pohankove sa odporucaju .... u nas najviac frcia tie viaczrnne kupujem ich od Alnatury v DMke a potom spaldove, pohanka u nas neuspela :)

Babulky a s tym spinkanim je to u nas podobne a to budeme mat uz 8 mesiacov :roll: .... prevrati sa na brusko, chvilku pospinka, no akonahle zdvihne hlavicku a uvedomi si ze lezi na bruchu tak spusti plac :roll: .... no ale nadranom ked sa uz preberame tak sa otaci opicka jedna prefikana aj sama :lol:
My sme vcera odmontovali celu bocnicu z postielky a teraz ako sme pritisli postielku k nasej posteli tak je to take jednoliate a pekne spinka vo svojej postielke, no ale aj tak ju to stale taha viac ku mne :D .... ale aspon sa Peto konecne vyspi, lebo ja som trvala na tom ze ked si ju naucil na nasu postel tak nech pekne spia na jeho polovicke 8-)

My sme sa dnes boli kupat a bolo uuuzasne , Sofi je vo vode ako ryba a ked sme ju chceli vybrat tak zakazdym spustila krik akokeby nam nadavala :lol: .... a v tej malej vodicke aj kolienka si pekne davala pod seba akoby chcela uz stvornozkovat :mrgreen: a s tou ritulkou ako vrtela, sme sa na nej rehotali, podarena bola :D

Miri tak ako u vas je teraz vsade mrkva tak u nas bola tekvica alebo cuketa :D .... a inac mne tiez vyhovuju vlocky na zahustovanie a minuly vikend mala prvy krat hovadziu polievocku a velmi chutila , len som ju musela rozmixovat s tou zeleninou aby bola hustejsia lebo take riedke z lyzicky si neviem predstavit ako by papala.
A ja Sofi kojim vzdy hodinu po jedle, lebo ona stale nechce moc pit ani vodu z flasky tak aby mala tekutinky a pekne si vie aj z didky este potiahnut :mrgreen:
ObrázokObrázok
Obrázok
Andrea

Poslaťod orionka » Ned, 01. Aug 2010, 23:02

Andrejka aj ja som si Lilku naucila spat v manzelskej posteli , sa mi to podarilo na Sk lebo mi bolo smutno za Stevinom tak som si Lilku brala z postelky do mojej posteli , som sa k nej pritulkala a tak sme spinkali :D a teraz ked sme tu v Uk Liluska strajkuje v postielke , mozno aj preto tak zle spava , teraz momentalne je v postielke ale do rana tam urcite nezostane , maximalne do 3.00h rano , bud sa bude casto budit a ja to vzdam a necham ju pri nas alebo po kojeni ju zabudnem prelozit do postielky :D to sa mi stava casto :D
A Sofinka taka rybicka , aj Lilka ma hrozne rada vodu , ked ju kupem vzdy je cela kupelna mokra :D . Inac som kukala fotky a kukam ze Sofinka ake dlhe vlasy uz ma :D
ObrázokObrázok
orionka

Poslaťod orionka » Ned, 01. Aug 2010, 23:02

Andrejka aj ja som si Lilku naucila spat v manzelskej posteli , sa mi to podarilo na Sk lebo mi bolo smutno za Stevinom tak som si Lilku brala z postelky do mojej posteli , som sa k nej pritulkala a tak sme spinkali :D a teraz ked sme tu v Uk Liluska strajkuje v postielke , mozno aj preto tak zle spava , teraz momentalne je v postielke ale do rana tam urcite nezostane , maximalne do 3.00h rano , bud sa bude casto budit a ja to vzdam a necham ju pri nas alebo po kojeni ju zabudnem prelozit do postielky :D to sa mi stava casto :D
A Sofinka taka rybicka , aj Lilka ma hrozne rada vodu , ked ju kupem vzdy je cela kupelna mokra :D . Inac som kukala fotky a kukam ze Sofinka ake dlhe vlasy uz ma :D
ObrázokObrázok
orionka

Poslaťod Andrea » Ned, 01. Aug 2010, 23:18

Orion aj ja keby som bola dlhsie sama bez Peta tak si Sofi dam ku sebe :mrgreen: .... alebo ked mi je smutno tak si ju supnem pod perinku a pritulim sa k nej a hned mi je lepsie :D
A inac ja som musela dat Sofi vankusik :? .... ale iba taky detsky velmi tenucky, lebo ako s nami spavala, tak si zvykla vykladat hlavicku na Petov vankus alebo ked spala na boku tak na nom mala prehodenu jednu nohu a jednu ruku a teraz ked som ju dala do postielky tak jej to velmi chybalo tak som jej ho dala a teraz spi na brusku a cela rozvalena na nom tak ju chodim kontrolovat ci dycha v poriadku lebo uz ani monitor nemozem pouzivat lebo ona uz aj vycestuje v spanku ako sa furt mrvi z postielky a to by kazdu chvilku hucalo :roll:
No vlasky nam veru podrastli ale kazdy na inu stranu :lol: .... ale na Lilku stale nemame :D
ObrázokObrázok
Obrázok
Andrea

Poslaťod Svetka » Ned, 01. Aug 2010, 23:53

ORIONKA presne to som sa ta chcela spytat ci ty nie si Alenkina sestra a si... pozerala som na foto Lilky a hovorim si, vyzera presne ako vasa princezna a potom si spominala ten shopping a aj na fb si pisala tak hovorim, to budes ty :D inac aj Adamkovi ked bol mensi chutili take veci, ze som nechapala :D teraz ma obdobia, ze raz chce papat len kupene vyzivky, tie zeleninove a potom chce len odo mna varene....

ANDREJKA nas nezbednik ma pomaly rok a pol a stale spi s nami v posteli, postielka je v garazi :) to som si ho ja naucila, ked som ho kojila a potom som sa neodvazila ho ucit na postielku, ale presne som uvazovala nad tym ako si pisala, ze zhodit bocnicu a pritlacit postielku k posteli, no len kedy to bude, tazko povedat :) to uz mozem Adamka ucit na jeho vlastnu izbu

GWEN ten kociar je krasny, len pre mna neprakticke, ze musis pri autosedacke aj pri vanicke pripajat este tie nadstavce .... my mame tiez 3-kombinaciu, presne na ten sposob a nemuseli sme nic extra davat, ale je fakt uzasny, neviem aky si chcela predtym, ale tento by som brala
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod orionka » Ned, 01. Aug 2010, 23:57

Andrejka mne sa dari Lilku nedavat na vankus , ona vecsinou spi na mojej strane :) , to sa ja prisposobujem jej , niekedy ked je nizsie tak aj ja idem do jej polohy ale nohy mi pol metra trcia z posteli :lol:
ObrázokObrázok
orionka

Poslaťod Gwen » Pon, 02. Aug 2010, 07:28

Orinka asi aj zajtra by sme to už mohli vedieť , lebo idem zajtra na sono a ak by to zajtra nebolo vidieť tak koncom augusta idem na 3D ;) ;) ;)
Obrázok
Gwen

Poslaťod Gwen » Pon, 02. Aug 2010, 07:40

Svetka ja som bola prekvapená keď som pozerala to videjko lebo keď mi ukazoval ten pán v predajni ten kočík tak tam nič také nedával ;) ;) ;)

a druhý kočík máme vybratý tento http://www.stokke.com/en-sk/stroller/mo ... movie.aspx
teda lepšie povedané ja mám, lebo manžel chce len tento ;) ;) ;) a ešte by sme z tejto značky chceli aj pstieľku a aj detskú stoličku ;) ;)
Obrázok
Gwen

Poslaťod Gwen » Pon, 02. Aug 2010, 07:54

dnes už máme 22tt :D :D moje krásne malé :D :D :D

ani som vám ani nehovorila ako ma v štvrtok naštvala zase jedna známa :evil: :evil: išla som do TESCA a potom do kvetka a stretla som ju a ona, že či nerobím ???
no aj som myslela, že ju oklamem, ale potom si hovorím, že veď prečo veď každú chvíľu to už bude riadne vidno, že som tehu...tak som jej povedala pravdu :roll: :roll: :roll:
....a ona do mňa, že prečo niesom teda v nemocnici, keď som tehotná :shock: :shock: keď som jej vysvetlila, že nieje prečo a že som PN tak zase do mňa, že prečo teda behám po obchodoch a že mám poslať Peťa keď som na PN :shock: :shock: tak som jej zase vysvetlila, že mám vychádzky a moja doktorka asi vie či môžem chodiť von či nie :roll: :roll:
tak mi na to povedala : NEVADÍ VEĎ KEĎ UŽ PREDČASNE PORODÍŠ TAK UŽ MOŽE BYŤ V INKUBÁTORE :evil: :evil: :evil:

no chápete to :?: :?: :?: koza sprostá, všetko čo mi hovorila, tak bolo v takom štýle, že ty nezodpovedná mater niežeby si bola rada, že si tehu ale ty sa špacíruješ po obchodoch a ešte aj do roboty ideš :!: :!:
Obrázok
Gwen

PredchádzajúciĎalší

Späť na Snažilky

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google Adsense [Bot], Zuzka a 3 hostia