Veverka stastnu cestu..dnes uz ficite co? Tak nech Svenik to pekne zvladne!
Svetka, vitaj medzi nami, super, ked sa nam rozsiruju rady..

A vela stasticka pri druhom snazilkovani..
Vas obdivujem baby co tak skoro idete do dalsieho snazilkovania..Ja mam uzasne dieta, ale urcite si na 5-6 rokov dam pauzu...jedine, ze by nehoda sa stala

Ale to dufam, ze nie...je to hrozne, ked si predstavim ako sme vlani plakalii pri strate anjelika, ako som znasilnovala muzika aby sme otehotneli a teraz sa neodvazime ani keksikovat naostro, lebo strasiak v hlave, ze co ak by sme spravilii surodenca. Stale kontrola ci sa nic nestalo a pri kazdej mrche ulava..no strasne..
Kristinka, ja som mala mrchu 2x zatial po porode a prvy krat som mala tiez velke krce, ale na druhy krat prisla len s 3 dnovym meskanim a ani som nevedela o nej..uz ma vobec brucho nebolelo..a bola normalna oba razy, sice asi trosku dhlsie trvala ako pred otehotnenim, skoro 7 dni, co som ja mavala uz max 5 predtym..ale v norme..nic neobvykle..tak uvidime ako bude najblizsie..
A vy uz prikrmy??? Ved Milanko bude mat len 4 mesiaciky..zbytocne to netreba unahlit Kristinka, ked davate UM, tak ako aj my, tak staci od 5 mesiaca...ono deticky teoreticky mozu uz od 4, ale to je zbytocne skoro..uzite si este cas s mlieckom...ja som napriklad vcera prvy krat videla Erika sa olizovat ked som jedla jogurt..som si naberala lyzickou a davala do ust a on prezuval, olizoval sa..to sa predtym este nestalo..som pochopila, ze teraz zacal ozaj vnimat o com je jedenie, ze lyzickou sa papka..a to mame o 2 dni pol rocka, tak to na tom nieco je, ze to byva zhruba vhodny cas na prve prikrmy...jasne,ze na UM sa zacina skor, ale ten prvy mesiac to je take natahovanie sa aj tak

Lilke chutia repy?

No ja dnes idem skusit cuketu a poobede bananik..po mesiaci ideme na ovocie..cely mesiac sme davali zeleninku a obilnu kasicku, tak ideme skusit ovocie a cez tyzden zacnem aj masko...tak uvidime..ja ryzove a kukuricne kase zatial nedavam, lebo sa bojim trosku zapchy..Erik je na take nachylny, tak sa snazim nech ma vela vlakniny, som zvedava co spravi banan
Cisielko tak ako so stretkom? Kedy a kde? Pri pamatniku? Pochopila som, ze bude piknik v tom parku pri pamatniku a je tam aj ta basta, kde sa da sadnut, pripadne nasi chlapi tam mozu zajst na pivko..( asi nealko

soferi)..
Peto uz zacal vydumovat, ze ak si to dame na obed v najvacsej horucave,tak nikam nepojdeme, lebo stale nemame auto s klimou a on Erika na obed v aute varit nebude...

No ale neviem si predstavit sa stretnut o 4-5 vecer, to by sme co hodinu tam boli? Takze ja myslim tak o 3 mozno? Dajte navrh a dufam, ze nebudu uz tie velke horucavy, nech nemam zas dudrosa na krku
My sme inak vcera "kupili " konecne nove auto..ono sme ho objedanli a splatilii zalohu, ale bude sa vyrabat niekolko tyzdnov kym ho budeme mat, takze to este potrva, ale konecne kombi s poriadnou vybavou a hlavne s klimou a 6 airbagmi..nech to mame bezpecnejsie a pre Ericka pohodlne..tak sa z toho tesiim...len tu klimu vyuzijeme naplno asi az na buduci rok..
Zuzik, tak stale sa trapite s mlieckom? No ja neviem co to moze byt..ale ved mozes pripadne laktacnu poradkynu domov zavolat, mozno ti Patulko zle saje, lebo sa nedobre prisava alebo zla techinka ci co...ja neviem, ja som mala este ovela vacsie problemy..ale uz som rada, ze je to vsetko nakoniec za mnou...
Simonka, no ono vsade tazko prijimaju take spravy, nielen u vas..len niekto sa vie spravat a niekto je sprosty...ja viem, ze ani moj sef neboll nadseny, lebo kazdemu sefovi prebehne hlavou, ze najblizsich x mesiacov budes neproduktivna, alebo teda menej vykonna, budes mat mozno problemy a casto doma a potom ta aj tak bude musiet nahradit...ja som bola rada, ze som nemala komplikacie a nemam fyzicku pracu, tak som robila az do dna porodu..ale aj moj sef bol na ihlach, ze co ak skoncim v nemke zo dna na den a tak..ale ja ziadna PN, nic, vobec to nepocitil..ale to bolo stastie..a inak, aj ja mam svojich podriadenych a ver mi, ze zeny vedia byt hnusne a strasne to zneuzivat...mne tiez ked oznami baba, ze je tehotna tak nadsena nie som...lebo uz par som mala a to boli vecne neohlasene odchody k lekarovi, rano zavola, ze nepride..pripadne zavolala jeden den, ze na druhy odchadza na mesiac na liecenie...ma skoro roztrhlo, ziadna nahrada, pracu nema kto spravit, ale aj podla nasich zakonov jej nemozes vobec nic..len je to o tom, ako sa k tomu sef postavi, mysliet si moze jedno a v hlave planovat ako pokryje tvoje absencie, ale k tebe byt mila a poblahozelat ti...ale od anglanov vela cakat nemozes..ja tiez viem o com to je
Verim, ze sa vam podari dostat sa s muzikom na SK ako si pisala, tu by si to mala lepsie aj so staroslivostou v tehu aj o dietatko..aj ked niekedy v spinavej hnusnej nemke s neochotnym personalom