Mamičky anjelikov a ich každodenné starosi a radosti

Vzajomna podpora ubolenych dusi

Moderátor: Gwen

Re: Mamičky anjelikov a ich každodenné starosi a radosti

Poslaťod vever » Str, 28. Júl 2010, 11:13

ahojte babule.

evik, je mi strasne luto ze sa tak trapite. xxx

mama, tak ty mas take celebrity doma :lol: :lol: :lol: to musi potesit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

silvi, diky za fotecky, kuknem ked toto dopisem :mrgreen: a som rada, ze si sa opat ozvala. vy to tu kocky nejak flakate a my strasne chybate :cry: nie zeby som aj ja mala vela casu ale aspon jeden prispevok za den by ste mohli :cry: a neboj sa luto mi nebude, ze ho neockuju. mne nie je vzdy jedno ked vidim ako donho pichaju tie dlhe ihly a on place lebo ho to boli :? ...............a sasika je uz poriadna slecna. ti verim, ze si vychutnavas ked mozes s nou spat :lol: :lol: :lol: ja tiez vidim na svenovi ako rychlo rastie, ved uz to ani pravda nie je ze bol taky malicky a nie to este povedat o sasike :o a samto je sikovnik :mrgreen: a sa mi paci ako ta skusa :lol: :lol: :lol: po kom to asi ma :lol: :lol: :lol:

tia tak brunko uz chodi. sikovnik maly (teda velky prepac :lol: :lol: ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a si viem predstavit ake to je podarene, uz aj ja sa na to velmi tesim, ked sven bude robit prve krociky. Lebo to je take krasne ked take male deticky opatrne naslapuju na tie ich male nozky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vever

Obrázok Obrázok
vever

Poslaťod vever » Str, 28. Júl 2010, 12:33

silvi som si kukla fotky. ssa necudujem ze si sa tak vylakala. Sasika to mala fakt hrozne :o :cry: chudatko, chvalabohu to uz zmizlo a dufam, ze sa jej to uz ani nevrati ;)
Vever

Obrázok Obrázok
vever

Poslaťod Silvišňa » Str, 28. Júl 2010, 14:24

AHOJTE,

evitka moja, posielam ruky ruky, nech toto tazke obdobie zvladnete a nech liuskine vyrocie boli co najmenej, viem, ze s obrovskou laskou spominae a bez smutku a bolesti to nejde :( :( xxxx

ja viem, veverka, a ver, ze kazdy den sa sem chystam, len to je tazko niekedy, ked tu je tak rusno a ked tu nikto nieje, aj porobit treba ;) a vecer ja hotovaaaa :oops: .
a ja len srandovala s tym ockovanim, vsak ja sama viem s akym stiahnutym zaludkom chodim s detmi na ockovania :? .
tianka, vybocaj nase dvojciatko male ukecane :D a uz aj ubehane :lol: . ja som dnes skonstatovala, ze nas samko nekeca preto, lebo ma stale plne usta nejakeho jedla :lol: :lol: . boli sme dnes pozriet kolegyne v robote, sasi hned zasadla a kreslila (ake to prekvapko :lol: ) a samto, te na ma uplne prekvapil, lebo blabotal jedna radost a dokonca chodil tak, ze sme ho za jednu ruku drzali, co nikdy predtym neurobil. sa do mna kolegyne "pustili", ze co na neho hovorim, ze nechodi a nerozprava :roll: :lol: :lol: . ale som sa nasmiala riadne, lebo sa naucil, ze ako robi opicka a stale na niektoru kolegunu ukazoval a napodobnoval opice :lol: :lol: .

no a skoncila som, bo samto nalozil a dusko ho prebaluje, ale pocujem nejaku nespokojnost z oboch stran :roll: :lol: .
krasny den ,cicky :D
Silvi
ObrázokObrázokObrázokObrázok
Silvišňa

Poslaťod Lienka » Str, 28. Júl 2010, 19:50

Silvi, vdaka za linky, no mne nejdu otvorit :?
Evitka, aj ja na Teba/vas myslim a posielam ruky! xxx
Obrázok
Lienka

Poslaťod Lienka » Str, 28. Júl 2010, 20:00

.... a ked uz som tu, pozdravujem vsetky susedky a deticky, nejako nestiham sem nakukat... :?
V myslienkach som ale s vami! ;)

Filipkovi k 1.mesiaciku... ;)

Obrázok
Obrázok
Lienka

Poslaťod tiana » Str, 28. Júl 2010, 21:27

jaaj filipko ma 1m :D :D :D tak vsetko naj filipko :D :D :D a ali tebe/vam tiez xxx

lienka, ahojky xxx chybali tvoje obrazteky :D

andrejka prestan...ake brucho :twisted: :lol: ale neriesime predsa banality, ze ? ;) proste vyzeras skvele a sofi je rozkosna :D a strasne spokojne vyzera, je aj take spokojne naozaj? mi pripomina brunka, taky spokojnucky, kym neprisiel na to, ze svet je akaaaaaaaaaaaaaaa zabava a ked sa da poprehanat mamu, tak nech fici :lol:

silvi, no vidis, staci sa postazovat na kalkule a samto hned zacne :lol: nam brunko tiez robi opicku, ale tak podarene, ze si aj hlavku a brusko bucha a krici aaaaa-aaaa-aaaaa :lol: ale na kolegyne to zatial neskusal, i ked, samto sa trafil :lol: :lol: :lol:

veverka uvidis...je to strasne krasne, ked urobia hocico po 1x :D :D :D ale ved vies, ved aj svenik sa uz otaca a skusa rozne finty a ty si z neho z toho namakko :D dnes normalne presiel uplne sam pol obyvacky a to viacx do dna :D moj zlaty chlapcek :D velmi zlaty je :D

gwenie takze vas este prekvapenie caka :P takze v hre je stale mala gwen ;) a ja si myslim, ze ano, ze vas caka ten velky uzv..morfologicky...ci je uplne v poriadku ;) skontroluju vsetky organy, uvidis, ake je to uzasne pocut vsetko to, co lekar hovori, medziinym ze mocovy mechur plny :lol: jaj ja som si strasne vydychla po tom uzv, lebo ten je naozaj dolezity ;) tak sa drzte a vychutnavaj si kopanceky babatka :D

janka speci cmuk tebe a evitke tiez xxx

no babule dobru noc xxx
ObrázokObrázok ObrázokObrázok
tiana

Poslaťod Andrea » Str, 28. Júl 2010, 22:03

Tianka no keby si ma videla ake pneumatiky mam ked sedim :mrgreen: :lol: ... ale fakt, ja mam z mojho brucha depky :oops: .... a Sofi nie len ze vyzera ona aj je spokojne babatko :D .... straaaasne moc sa tesi zo zivota a z kazdej malickosti, je to nas smejko, saso jaso, mame z nej strasnu radost ze je take spokojne usmievave dievcatko, ozaj ona nam neplackala ani ked bola malinka, teda len ked bola hladna a teraz sa rozplace len v noci ked sa prevrati na brusko a je dezorientovana a spat na chrbatik je este leniva sa sama prevalit :lol: ... ale inac neplace lebo sa uz vie rozculovat, rozkrikovat a dat nam jasne najavo ze toto sa mi nepaci :mrgreen:
Ozaj a kde su fotecky z Brunkovej narodeninovej party ? uz si posielala ?
Juj tie vo vani nemaju chybu, strasne zlaty xichticek malicky, by som ho vycmukala, smejka :D
ObrázokObrázok
Obrázok
Andrea

Poslaťod kocka » Str, 28. Júl 2010, 22:08

Alinka, posielam Filipkovi pusinu k 1. mesiačiku...

Lienka, ešte že nám to eviduješ ;)
Obrázok
kocka

Poslaťod vava » Str, 28. Júl 2010, 22:28

Ahojte :D :D ,
tak my sme sa pred chvilkou vratili z plavarne a boli sme vyzdvihnut natalkinu krstnu na stanici, tak natali mala zazitok z vlacikov :D , edte dole v restauracii hodila par usmevov a potom na izbe odkvecla od unavy ;) a kedze duri este vykecava, tak mam cas aj na kalkulu ;) :lol:

Betuli, som rada, ze ste domka, len pekne lez a oddychuj, urcite ti domaca pohoda prida na psychike a aj betuliatku bude lepsie ;)
Celi a ty tak isto ;) , ...pohladenie vasim drobcom do bruska posielam xxx

Gwenie, urcite ta caka morfologicky ultrazvuk ;) , tak uvidime, ci muska prezradi svoju identitu 8-) a neskutocne ti ubiehaju tie tt na tickeriku, radost sledovat :D

Mami, tvojim slavnym deturencom cmuka posielam ;)

A teraz neviem co som este chcela :? , vidim, ze samto s brunkom robia pokroky velike :D :D :D , ze Svenik vyskusal gravitaciu :( a ze Evitka je smutna :(

Evitka , myslim na vas xxx
aj na nasu jankulku xxx

My sa mame fajn, az na to, ze skoro stale prsi :roll: a natali chce stale vonku pri jazierku kacicky krmit a macicky nahana a samozrejme, ze aj psika, ale strasne je podarena pri tom :D , vcera jej dosla aj "partacka", take dievcatko o dva mesiace starsie, tak je to take chutne, ked sa na seba usmievaju a pozoruju sa :mrgreen: , ale natali je strasny smejo, usmevy rozdava na vsetky strany a staci povedat "pod, pojdeme za kacickami" a uz ruku podava a trieli von :lol: ... tak sa nam vcera podarilo kupit jej taku nepremokavejsiu bundu, tak uz je spokojna, lebo moze na tom dazdi stat :lol: ... a takych znamych co tu mame, tak ti jej vcera kupili plysoveho psa, lebo natali je samy "havo, havo", tak taka bola stastna ... aj dnes, co sme boli na plavarni, tak natali bola najskor taka nesvoja, lebo bola uz dost unavena a plavcicka jej doniesla takeho gumenneho psa do vody, tak natali usmev od ucha k uchu a z ruky ho uz nepustila :lol: , len sa na tu plavcicku usmievala, ked ju videla a hovorila "havo" :mrgreen:

no babulky idem, natali sa budi, tak to radsej odoslem ;)

tak cmukam vsetky xxx
vava
Obrázok
vava

Poslaťod vava » Str, 28. Júl 2010, 22:30

Ale este ...
Specialne nasmu malemu Filipkovi velku pusinku k prvemu mesiaciku posielam xxx

mam pomaly net, tak obrazok mi nepojde dat ...
vava
Obrázok
vava

Poslaťod kocka » Str, 28. Júl 2010, 22:37

Ahojte babuľky ;) ....až teraz som sa dostala k PC, aj to len na skok, lebo tu čakám, kým sa Miško zobudí na kojenie, aby som mohla ísť spať...
aspoň skopírujem, čo som písala na snažilky, ak ste nečítali...
tak my máme za sebou hroznú noc :( ...neviem, kde bol problém, lebo Miško večer normálne zaspal v postieľke....po kojení mi zaspal, ale ked som ho dala do postieľky, tak sa rozplakal...zobrala som ho na ruky, uspala a chcela dať k nám do postele a zasa to isté...plač...pokiaľ bol na rukách, tak spal a akonáhle sme ho chceli položiť, tak plač...polku noci sme ho potom prenosili :roll: ...už sa nám to stalo aj predtým, ale len raz za noc a teraz vkuse :( ...ja si neviem predstaviť, čo budeme robiť, ak sa to bude opakovať :roll: ...dosť, čo Miška kojím každé dve hodiny a teraz ešte aj toto...to sa už vôbec nevyspíme :roll:

dnes sme boli na opekačke u kamaráta a zajtra ideme na dva dni na taký rýchly relax do Tatier...a ešte som nestihla zbaliť, tak si budem musieť zajtra privstať :roll:

Tianka, posielam pusinu šikovníkovi...
mama, vidím, že Ty máš doma celebrity ;) ...dobrý pocit, že?
Evitka xxx
Vavka, vidím Ta ;) ...ahoj

utekám, lebo Miško už mrnčí...dobrú nocku
Obrázok
kocka

Poslaťod ali » Štv, 29. Júl 2010, 07:41

Dakujem vam babule velmi krasne, ze ste si spomenuli. Posielame vam za to obaja, ale hlavne Filipko, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelike pusinky. U nas "oslava" prveho mesiacika akosi vypadla, lebo ....
Brano rozbil auto. :( :roll: :( :roll: Mal havarku, kde boli dvaja vinnici, ale kedze polisi chcu mat menej prace, tak bol za hlavneho vinnika oznaceny on. Nastastie sa nikomu nic nestalo, ale 3 auta v cudu, teda jedno sa uz opravuje a auta dvoch hlavnych akterov cakaju na znalca. Ked mi Branova zavolal, ze mal nehodu, skoro som skolabovala. Ten pako ho nabral do zadnych dveri, odhodilo ho do 3. auta druhymi zadnymi dverami a prevratilo na bok. Takze ten dilino urcite isiel 50-kou, ked to bola taka supa, ze ho obratilo!!!! Najlepsie na tom je, ze nestrelil ani jeden z bocnych airbagov!!!!!!! Keby sme s malym sedeli v zadu ....... :? :? :? :? :? :? :? :? Takze sumar - nikto zraneny, nase auto (ma 1 1/2 roka) vyzera na totalku, dalsie sa opravuje a netusim, ako auto toho paka. Ked prisiel Brano o 18.30 domov z policie, tak skoro plakal a len nas objimal, ze moja rodinka!!!! Lebo ze si tiez uvedomil, co sa mohlo stat, keby sme tam boli aj my. :( :( :(
Takze vcera som v tom lejaku isla s malym do poradne MHD :-( :roll: . Ale je zdravy a lekarka so sestrickou sa len rozplyvali nad tym, aky je nadherny, okruhlucky, ze ho idu navrhnut do reklamy na kojenie :-D, ze je prototyp! :-D Vazi 5,05 kg!!!!!!!!!

A uz placeme. CMUKAAAAAAM VAS VSETKY AJ S VASIMI SIKOVNYMI DETURENCAMI.
Ali
ObrázokObrázokObrázok
ali

Poslaťod Gwen » Štv, 29. Júl 2010, 08:36

Ahojte moje milé :D :D :D

...tak to som nevedela, že to má byť takéto vyšetrenie :D :D :D tak to sa teším ešte viac
Tianka pre mňa bude asi Gwen v hre až do pôrodu :lol: :lol:
Obrázok
Gwen

Poslaťod Gwen » Štv, 29. Júl 2010, 08:44

ALI to je naozaj hrozné čo sa stalo :? :? :? ešte že sa naozaj nič vážne nestalo a ocinko prišiel domov v poriadku ....môj manžel preto nerád šoféruje , teda my dvaja sme v tomto úplne rovnaký ja od kedy som s Peťom tak som šoférovala len raz lebo sa bojím, že čo ak ma niekto zahluší :? :? :? a čo potom bude môj Petríček bezomňa robiť :? :? :?
Obrázok
Gwen

Poslaťod mama » Štv, 29. Júl 2010, 09:28

ahojte kočky
dík za decká aj za Juli na fb :D fakt mám vydarené detičky a vážim si to :D made in Slovakia ;) :lol:

gweník, čaká ťa pekný zážitok, 20 minút budeš počúvať a sledovať ako doktor diktuje sestričke podrobnosti o tom malinkom telíčku, čo sa v tebe ubytovalo :D všetky nervíky, kostičky, srdečné komôrky, svalíky, mozočky a samozrejme musia skontrolovať aj činnosť močového mechúrika /tiani :D / a či sú tam nejaké guličky alebo mušličky ;) a ked sa budeš dívať na monitor, tak to možno aj sama uvidíš...ja mám videjko z Olívie a mohla by som to pozerať dookola hodiny, ale nikoho iného to nebaví :oops: :lol:
mama

Poslaťod Gwen » Štv, 29. Júl 2010, 09:55

Maminka tak to bude úžasné, ja som hotová už len z normálneho sona keď vidím tie malé ručičky a nožičky a keď som videla tú malú riťulku :D :D už teraz sa teším ako ju vybozkávam :D :D :D

...a to s tým videjkom bude asi preto, že nikto okrem mamy si neuvedomuje ten úžasný pocit :D :D :D Ja som včere tiež kamarátovi rozprávala, že v decembri budem maminkou a že už aj krásne cítim pohyby a že aké to je úžasné a on mi to povedal, že neviem si to predstaviť aké to je úžasné keď sa v tebe niečo hýbe :lol: :lol: :lol:
Obrázok
Gwen

Poslaťod Zuzka » Štv, 29. Júl 2010, 11:02

Alinka, ja som od susediek, ale musela som ti napísať, že som rada, že sa tvojmu mužíčkovi nič nestalo, že je v poriadku a hlavne pogratulovať Filipkovi k 1. mesiačiku a krááásnej váhe. ;)
ObrázokObrázok
Zuzka

Poslaťod vever » Štv, 29. Júl 2010, 12:49

ALinka v prvom rade vsetko najlepsie Filipkovi k 1M :mrgreen: :mrgreen: a aky je z neho uz velky chlapcek, ja len :o a ked som citala co sa prihodilo branovi :o chvalabohu sa mu nic nestalo ale fakt nechapem, ako moze policia obvinit jeho ked to zapricinil ten chrapun? a ti verim, ze si sa strasne zlakla. ved kto by sa nezlakol :o :?

vavka tak natali je na psikov :lol: :lol: a ked som tu najskor videla tvoj prispevok tak ja len :o su oni doma a ty nakoniec z hotelovej izby na net chodis :lol: :lol: :lol: zavislost je zavislost :lol: :lol:
Vever

Obrázok Obrázok
vever

Poslaťod evitk@ » Štv, 29. Júl 2010, 13:09

:shock: :shock: :shock: :o :o :o ali ani som nedychala ked si pisala o branovy :? to auto bude asi pruser jak brno :? ale chvala bohu ze ste vsetci v poriadku...clovek si to povie ako prvorade,ale potom ked sa zacnu vybavovacky okolo toho tak bude rad ze je to vsetko za nim ...zelam pevne nervy a filipkovy cmukanec na celicko...boze ten cas leti uz ma mesiac a o nedlho sa ani nenazdame a dalsia sviecka na torte s abude sfukavat :D
Obrázok=http://lilypie.com]Obrázok[/url]
evitk@

Poslaťod cisielko » Štv, 29. Júl 2010, 19:06

Ahojte susedky

prepáčte že nebudem reagovať, nejako nestíham tak som sa prišla ukázať a povedať vám toto:
Tak a tu je moje rozhodnutie...IVF sa odkladá zvažovala som všetko, momentálne sa nato necítim, nemám nato vôbec chuť ani náladu..znie to možno hlúpo ale ja to tak cítim a nechcem ísť do toho stýmto pocitom..takže najskôr sa ide až po zimnej sezone..to je november december...čaká ma DV, oslava 30 čo bude na dlhšie, potom práca...nechcem byť v strese, chcem si to riadne užiť a byť pripravená...vydržala som do teraz, vydržím aj potom ;)

Ali..pusku Filipkovi a tebe obímčo
..som rada, že to dopadlo ako to dopadlo, auto sa dá nahradiť....

Evit..ako sa máš, je to už lepšie :?:

Mam tvoje deti sú hviezdy a ani nemusia byť na kadejakých stránkach :D :D :D :D

Janka..obrovské obímčo a pusku posielam aj špeci tebe..drž sa :D ;)
Obrázok

Obrázok
cisielko

Poslaťod tiana » Štv, 29. Júl 2010, 20:46

ali uf :( :( :( ale nakoniec chvalabohu, ze sa nikomu nic nestalo, ale hlavne branovi a ze ste nesedelio vzadu...neviem a ani si nic nechcem predstavovat....panecku, strasne daco...ja som na take veci velmi hakliva, ked viem, ze brano ide na dlhsie cesty, hned som nerviva cely cas, kym mi nezavola...uz som sa nejak zmierila s tymi kazdodennymi cestovackami do prace, ale ved viete...vy mozete byt vyborny sofer bez nehody a nejaky pako to do vas napali :evil: nastastie este raz zopakujme, sa nic nestalo a vy ste nadalej spolu rodinka xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

cicielko, srdiecko, chapem ta a poviem len jedno, obdivujem to, aka vyrovnana si a ako vies cakat a preto, ze si trpezliva a taka statocna, dockas sa svojho pokladiku xxxxxxxx ja tymito vlastnostami bohuzial nedisponujem a preto mi pripraviloi velakrat smutne chvilky, ale trepzlivost ruze prinasa, ako sa vravi, a preto ja verim, ze budes odmenena...a naozaj, ked si povies, ze si chces vychutnat Dv a oslavu, tak podla mna super robis....si oddychnes, nacerpas sil, stretnes kamosov, oslavite, nasmejete sa a potm takto oddychnuta a plna super zazitokov hor sa do boja :D

gweni a kedy mas v decembri termin? ano, ten pocit je uzasny, ked to vidis na monitore :D ja som ale musela dopredu poprosit doktora, aby natocil monitor aj na mna, ze ja chcem tiez vidiet komory srdiecka a stavce :D

vavka, veruze na vas myslim, ze ake hnusne pocasie v tatrach...ale od zajtra uz lepsie...ci to uz ajz ajtra domov idete? a dnes ukazovali v spravach, ake silne vetrisko fukalo v tatrach...uf..len sa drzte a natalku radsej vnutri drzte :D nech ju neodfukne, kvetinku malu xxx

kococka, to bude len take obdobie narocne, podla mna....nebude to trvat vecne...asi ho daco trapi..mozno zle sny, mozno sa boji, preziva uzkost, mozno zuby...neviem..ale jednoznacne ti poviem, nebude to trvat vecne..aj ked, asi si uz z toho unavena a vycerpana...moja...tak len skus vtedy oddychovat asko aj misko...len to pomoze trosku v tom, aby si to prezila cele v zdravi xxxxxxxx drzte sa a nech to rychlo prejde

silvi, tie fotky nemaju chybu :D :D :D samko aky fesak s tymi nadhernymi vlaskami pokrutenymi :D a pekne si mu odstrihla tu ofinku, fesak je :D :D :D
viacej neskor, lebo to na tvoje deti sa neda len rychlo :lol: (na ziadne deti z kalkuly ;) )

veverka xxxxxxx evitka xxxxxxxxxxx janulka xxxxxxxxxxxx
tehule xxxxxxxxx
susedky xxxxxxxxx (andrejka, ja detto-ta depka z brucha :roll: ale sak to zvladneme a zhodime, dakedy :lol: )

papa xxxxxxxxxxxxxx
ObrázokObrázok ObrázokObrázok
tiana

Poslaťod mimi.a » Pia, 30. Júl 2010, 12:52

ahojte babulky.. ja dovolenkujem.. a vonku leje jak blbe.. za cely tyzden 2 dni neprsalo... ja sa na taku dovolenku mozem viete co... ani s deckami von sa neda, nie ze kupat.. :evil: :evil: :evil: Hlavne ked pojdem do roboty tak urcite zase bude horko... :roll:

Ani si uz nepamatam, co kto popisal, lebo vas uz 3 dni docitavam... ale Ali... krv mi stuhla ked som citala o Branovi... hlavne ze sa jemu nic nestalo..

Cisielko.. ajdolezitejsie je, aby si ty bola pripravena na vsetko, co ta caka... my budeme drzat palce...

Gwenn... to ake pekne cislo tam uz mas... :D :D :D Najkrajsi tickerik.... ;)

Baby, ja som sa dnes tak rozcitlivela.. mali zaspali a ako som ich tak pocula odfukovat, tie male hlavky spotene.. tak mi zacali tiect slzy a dakovala som za nich... neviem si ani predstavit, ze by ich nebolo... moje poklady male velke...

Evka, posielam ruky... a modlitbicku vasmu motylikovi do nebicka..
Obrázok

cmukam vsetkych...
Obrázok
Vilko
Obrázok
Lucinka
Obrázok
Janík
mimi.a

Poslaťod vever » Pia, 30. Júl 2010, 22:21

mimi to veru nas...e ked mas dofcu a aj pocasie sa pokaka a pritom bolo tak krasne horuco. :? u nas je teraz nahodou celkom fajn. Mame tak okolo 20-24° a aj poprsi ale vacsinou vecer alebo v noci a cez den nam kranse svieti slniecko.

Evitka myslim na teba xxx

ja som dnes len balila riadila, prala, zehlila, so svenom sa hrala, navstevu mala a este aj varila :roll: a teraz uz konecne oddychujem. zajtra este dalsie riadenie, aby sme domcek zanechali cistucky a v nedelu rano vyrazame na SK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: som zvedava ako to sven zlvadne. Inac sme skusali tu sportovu kombinaciu kocika, lebo mame plnu hlavu toho ako sa popraceme s tolkymi vecami, ale este je do toho maly. som ho aj odfotila ako sa tam vytesoval:lol: :lol: :lol: ale som si myslela, ze to viac ide sklopit ale on tam tak sedi ako v tej hojdacej stolicke a to sa mi zda na cely cas este skoro, tak berieme predsa len vanicku aj ked uz sa tam velmi hybat nemoze ale predsa je to lepsie na jeho chrbatik ;) a pridala som nejake nove fotky, tak kuknite.

no nic utekam, idem sa na chvilu vyvalit na gauc, potom sa sven zobudi na papanie a rychlo do postielky, lebo sme sa tuto noc zas skoro vobec nevyspali, tak dufam ze tuto bude lepsie. Ja som sice nieco rano dospala ale nas ocko vobec nic, tak bude rad, ked bude v posteli :lol: :lol: :lol:

majte sa krasne, uvidim ci sa mi podari nakuknut z Sk, elbo eric nema rad, ked sme u nasich a ja idem na net. Vraj si na dofci mam dat pokoj od PC ale ja za to nemozem ze som na kalkule zavisla :lol: :lol: :lol:
tak ja uz utekam. na Sk budeme 2-3tt este presne nevieme. tak drzte palce aby sme cestu dobre zvladli. Paaaaaaaaa
Vever

Obrázok Obrázok
vever

Poslaťod kocka » Sob, 31. Júl 2010, 21:33

Ahojte babuľky ;) ..prišla som vás aspoň pozdraviť, lebo vôbec nestíham :( ...včera večer sme sa vrátili z Tatier...bolo super, ale to bola len taká rýchlovka...tak 15-teho si to ešte zopakujeme a potom trochu na dlhšie ;) ...no a dnes sme boli zasa plávať...Miško bol ešte trošku rozospatý, tak sa mu najskôr veľmi nechcelo, ale potom sa rozkukal, tak bolo dobre ;)

Tianka, dakujem za povzbudenie ;) ...ale už sme z toho zúfalí, lebo v noci skoro vôbec nespíme :( ...cez deň je všetko v pohode...Miško pekne spí...aj prvé zaspatie večer je ok, ale potom po dalšom kojení to všetko začne...nevie si nájsť miesto...len sa prehadzuje so strany na stranu a mrnčí...ked ho zoberieme na ruky, tak v momente spí ...už som ho aj začala kojiť poležiačky, aby som s ním zbytočne nehýbala, ale moc to nepomáha :(
Obrázok
kocka

Poslaťod vava » Sob, 31. Júl 2010, 23:18

Ahojte, tak my uz doma,
a prisla som zazelat vever stastnu cestu ;) ... vever, stastlivo dojdite a snad tie tt doma aj prezijete v zdravi :mrgreen: , lebo prilis vela rodiny na raz da niekedy zabrat :mrgreen: , tak dufam, ze sven krasne zvladne cestu ;) ,

kocka, ja keby som nekojila poleziacky a nespali sme s ntali vedla seba, tak neviem co by som robila, mne to takto vyhovuje, lebo natali je velka ceckoska :lol: , mi bolo smiesne, ked sa ma teraz vypytovali, ze ci este papa v noci a ostali taky sokovani, ze ano, tak sme sa potom s durim smiali, ze my by sme skor mohli ratat cas, kedy nepapa, lebo toho je menej :lol: , lebo natali v pohode spinka na didiky aj dve hodinky, nikedy tahala aj celu noc :mrgreen:

ali, este stastie, ze sa nikomu nic nestalo ... nam takto pre dvomi dnami skocil pod kolesa maco, ale nastastie duri mal rychlu nohu a auto dobru brzdu a maco bol dost vystraseny, tak utekal dalej, ale sme ostali len :shock:

silvy, pozerala som fotky :D , krasne mas tie deturence :D a tie rodinne z bazena su uplne ze "pohoda, klidek a ..." ... a sasi bola riadne vyhadzana :o

tak babulky, peknu nocku, my zajtra asi skocime na chatu kuknut svokrovcov, uz volali, ci nedojdeme a natali sa aspon vybeha na cerstvom vzduchu, ked uz je teraz taka "rozhyckana" nan :lol: , ale dnes ked sme balili veci a upratovali izbu, ste mali vidiet ako plakala :roll: , normalne si zobrala svoj kufrik s hrackami a srdcervuco sa hodila o zem, ona totizto chapala, ze odchadzame a uz nebudu ziadne kacicky, macicky ani havo :( , normaln,e ked zbadala duriho tetu sa jej hodila okolo krku (lebo s nou chodievala krmit), tak este na zaver sme ju nechali vsetku zverinu nakrmit, aby stastne odchadzala ;)

tak dobru nocku xxx
vava
Obrázok
vava

Poslaťod kocka » Ned, 01. Aug 2010, 17:08

Peknú nedeľu babuľky ;) ...mne včera zamrzla klávesnica :roll: , tak som ani príspevok nemohla dopísať :( ...našťastie mi manžel aspoň myš pripojil, tak som to mohla odoslať, lebo by ma asi piclo :lol:

Vavka, tak Natali nechcela ísť domov...drobátko malé, ešte aj plakala?...to musí byť teda pocit, ked vieš, že musíte odísť :( ...ale aspoň, že si mohla zvieratká nakrmiť ;) ...posielam jej pusinu...
a mne sa zdá, že problém s nočným zaspávaním bude v tom, že Miško už chce spávať na boku...len on si tam ešte nevie udržať stabilitu a vždy sa prevráti na chrbátik :roll: ...a takto sa to opakuje a preto začne mrnčať...skúsila som ho podložiť vankúšikom a ked bol na boku, tak pekne spinkal...tak musíme len vydržať, kým sa to naučí :roll: ...len ja ho potom stále sledujem, či môže dýchať, lebo on si tú hlávku tak vykrúti, že ani nosík mu nevidieť :roll:

Ali, som rada, že všetko dobre dopadlo ;)

Janka, neviem, čo sa deje, ale aj ja na Teba myslím...xxx

Evitka...xxx

Mimi, škoda, že vám to nevyšlo s tou dovolenkou :( ...možno nabudúce ;) ...a posielam pusiny chobotničkám....

ideme ešte na prechádzku....všetky vás pozdravujem...pa
Obrázok
kocka

Poslaťod Gwen » Ned, 01. Aug 2010, 20:25

Tianka termín mi v Martine povedali 13 a moja pani doktor 15 decembra ;) ;)

Mimi je úžasný ten môj tikerík :D :D :D ako moje dieťatko ono je už teraz také úžasné každý deň mi dáva o sebe vedieť :D :D už mám konečne aj nejáke bruško, vyhuplo tak nejak odrazu zo dňa na deň...manželík sa mi smeje že či neviem o tom, že melón sa je pokrájaný a nie v celku :lol: :lol: :lol:

a mám aj nového adepta na kočík http://www.youtube.com/watch?v=iLjEpB7OOJE
...videla som ho v Prievidzi v jednej predajni mal hnedú farbu a čiernu konštrukciu a normálne som s neho hotová celú noc sa mi o ňom snívalo :lol: :lol: :lol:

inak musím povedať, že to bol neskutočne nádherný pocit ...môcť vyberať a skúšať kočík pre moje dieťatko , pre moje nie pre kamarátku alebo len tak pozrať :D :D :D ale skúšala som niečo čo bude používať moje vlastné vytúžené a vybojované dieťatko :D :D :D
Obrázok
Gwen

Poslaťod kocka » Pon, 02. Aug 2010, 20:00

Ahojte babuľky ;) ...prišla som nakuknúť a tu ako tichúčko :o ...asi si užívate slniečko ;)

my zatiaľ v noci veľmi nespíme :roll: , tak som rada, ked stihnem navariť a čo-to porobiť cez deň...aj teraz mi Miško spí na rukách, lebo ho zobudil telefon a musela som ho znova uspať :roll:

pekný večer...xxx
Obrázok
kocka

Poslaťod Silvišňa » Pon, 02. Aug 2010, 21:22

ahojte cunculky :D

ja som len na chvilku dobehla bo necakanew rychlo deti pospali ;) , aj ked u sasiky to bude tym , ze ma horucku :( , neviem si predstavt z coho, nic ju neboli, na nic sa nestazuje, na slnku sme neboli ..... no, uvidime, hadam ju to prejde do rana ;) .
vavka, tak vy uz domka :D , a zlata natalka :D , uz je to velka slecna a nie babatko, ktoremu je jedno, ci sa domov ide ;) . ale vsak onedlho sa bude vytesovat z mora :D . a aj u nas havkovia v kurze, svokrina sucka ale radsej cuvne pred samkom ;) . aj ked samko sa uz naucil, ze ho nema bit, ale hladkat, tak ale obcas, ked sa jej velmi tesi, tak sermuje ruckami, ze sa jej aj ujde poza usi :oops: . ale zlata je, taky pozor dava, skor si myslim, ze ide prec, aby ona jemu nahodou neublizila ;) .

veverka, stastnu cestu, davajte si velky pozor na seba a uzite si to :D .

kocka, jaj, veru neviem co by som ti na ten spanok poradila. mne sice aj samko zaspaval v nosici alebo vo vaku, ale ked som ho polozila, tak pekne spinkal. aj ked sme si presli zym zaspavanim- co mame takmer kazdy den odkedy ho nenosim v nosici, bo v tychto teplach v nom nevydrzi, my aj hodinku uspavame, to s duskom skusame vsetko mozne- pesnicky, basnicky, rozpravky, hladkanie,.... to je denno-denny boj, ja to niekedy soat predychavam, lebo trpezlivost nieje moja cnost :oops: , so z toho niekedy nervozna, akoze nekricim alebo necirkusujem, nic take, ale com viac potrebujem, aby zaspal, tym mu to dlhsie trva :roll: . ale ked zaspinka, tak potom potiahne pekne a aj ked sa zobudi, staci sa mu prihovorit a pohladkat a je spokojny :D .no, neviem, nepostrehla som :oops: - skusila si si ho dat k sebe do postele? mozon len potrebuje mamicku citit...

lucka, mamina malych velkych hviezd :D , juj, no tak to je mi luto, ze brunko takyto urazovy tyzden mal :( .
a mne ten tvoj tickerik pripomina moje chudnutie, len to vzdy zabudnem spomenut - teda skor by som mala povedat, ze zabudla som sa pochvalit :lol: :lol: . ja som tiez od januara schudla 18kg, ja som taka spokojna so sebou :D :lol: :lol: . dokonca "predtehotenske" oblesenie mi je velke :D , o cislo som sa zmensila :D , uz som musela vyrabovat sestre satnik a par nohavic pobrat :lol: . akurat, to brucho nie a nie odist :roll: (tianka, andrejka :lol: ), ale neva, vytesujem sa aj tak :D . dnes som pristihla sasiku ako sa obzera v zrkadle a hovori- dnes ako dobre vyzeram :lol: :lol: :lol: . som sa rehotala ako diva, lebo toto ja robim kazdy den :lol: :lol: . no, zjavne nam sebavedomie nechyba :lol: :lol: .

no a este pochvalim samka, kedze ten sa este sam chvalit nevie :lol: , sa mu dari na odrazadle, krasne dopredu ide :D , aj ked zacne samozrejme najprv suvat, ale staci ho trosku postrcit sopredu a ideeee :D . ale chodit nist :lol: , obcas dovoli, ay som ho srzala, podari sa mu pekne aj za jednu rucicku, ale nevydrzi ani minutu a uz sa taha spat na kolena, uz ma take doranane tie kolienka, lebo je uz suteren (tianka :lol: ) a odvazne leze kade- tade, takze ruky doskrabane, celo modre, kolena rozrezane :roll: .... cakam ked ysa popali, lebo najnovsie ho sporak velmi zaujima :? , on huncut maly, stoji pri nom, chyti gombik a potom si ukaze s prstekom "no-no" a zas chyti a zas si ukaze,... mam z toho normalne traumy, akoze davame pozor, ale cert nikdy nespi..... uz sa snazim varit na zadnych platniach, nepiekla som uz ani napamatam kedy,... jaaaj..

juj, no idem skontrolovat sasiku, nejako vykrikuje zo sna ...
Silvi
ObrázokObrázokObrázokObrázok
Silvišňa

Poslaťod vever » Pon, 02. Aug 2010, 21:28

Ahojte tak my sa hlasime s Sk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: svenik cestu zvladol super. Sme na naho strasne pysni, spinkal, kecal,hral sa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no nic nechcem tu hned prvy den vysedavat. Ozvem sa dufam tento tt ak sa mi podari. ;)
Vever

Obrázok Obrázok
vever

PredchádzajúciĎalší

Späť na Potratila som - emocionalna podpora

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť