ahojte cunculky
ja som len na chvilku dobehla bo necakanew rychlo deti pospali

, aj ked u sasiky to bude tym , ze ma horucku

, neviem si predstavt z coho, nic ju neboli, na nic sa nestazuje, na slnku sme neboli ..... no, uvidime, hadam ju to prejde do rana

.
vavka, tak vy uz domka

, a zlata natalka

, uz je to velka slecna a nie babatko, ktoremu je jedno, ci sa domov ide

. ale vsak onedlho sa bude vytesovat z mora

. a aj u nas havkovia v kurze, svokrina sucka ale radsej cuvne pred samkom

. aj ked samko sa uz naucil, ze ho nema bit, ale hladkat, tak ale obcas, ked sa jej velmi tesi, tak sermuje ruckami, ze sa jej aj ujde poza usi

. ale zlata je, taky pozor dava, skor si myslim, ze ide prec, aby ona jemu nahodou neublizila

.
veverka, stastnu cestu, davajte si velky pozor na seba a uzite si to

.
kocka, jaj, veru neviem co by som ti na ten spanok poradila. mne sice aj samko zaspaval v nosici alebo vo vaku, ale ked som ho polozila, tak pekne spinkal. aj ked sme si presli zym zaspavanim- co mame takmer kazdy den odkedy ho nenosim v nosici, bo v tychto teplach v nom nevydrzi, my aj hodinku uspavame, to s duskom skusame vsetko mozne- pesnicky, basnicky, rozpravky, hladkanie,.... to je denno-denny boj, ja to niekedy soat predychavam, lebo trpezlivost nieje moja cnost

, so z toho niekedy nervozna, akoze nekricim alebo necirkusujem, nic take, ale com viac potrebujem, aby zaspal, tym mu to dlhsie trva

. ale ked zaspinka, tak potom potiahne pekne a aj ked sa zobudi, staci sa mu prihovorit a pohladkat a je spokojny

.no, neviem, nepostrehla som

- skusila si si ho dat k sebe do postele? mozon len potrebuje mamicku citit...
lucka, mamina malych velkych hviezd

, juj, no tak to je mi luto, ze brunko takyto urazovy tyzden mal

.
a mne ten tvoj tickerik pripomina moje chudnutie, len to vzdy zabudnem spomenut - teda skor by som mala povedat, ze zabudla som sa pochvalit

. ja som tiez od januara schudla 18kg, ja som taka spokojna so sebou

. dokonca "predtehotenske" oblesenie mi je velke

, o cislo som sa zmensila

, uz som musela vyrabovat sestre satnik a par nohavic pobrat

. akurat, to brucho nie a nie odist

(tianka, andrejka

), ale neva, vytesujem sa aj tak

. dnes som pristihla sasiku ako sa obzera v zrkadle a hovori- dnes ako dobre vyzeram

. som sa rehotala ako diva, lebo toto ja robim kazdy den

. no, zjavne nam sebavedomie nechyba

.
no a este pochvalim samka, kedze ten sa este sam chvalit nevie

, sa mu dari na odrazadle, krasne dopredu ide

, aj ked zacne samozrejme najprv suvat, ale staci ho trosku postrcit sopredu a ideeee

. ale chodit nist

, obcas dovoli, ay som ho srzala, podari sa mu pekne aj za jednu rucicku, ale nevydrzi ani minutu a uz sa taha spat na kolena, uz ma take doranane tie kolienka, lebo je uz suteren (tianka

) a odvazne leze kade- tade, takze ruky doskrabane, celo modre, kolena rozrezane

.... cakam ked ysa popali, lebo najnovsie ho sporak velmi zaujima

, on huncut maly, stoji pri nom, chyti gombik a potom si ukaze s prstekom "no-no" a zas chyti a zas si ukaze,... mam z toho normalne traumy, akoze davame pozor, ale cert nikdy nespi..... uz sa snazim varit na zadnych platniach, nepiekla som uz ani napamatam kedy,... jaaaj..
juj, no idem skontrolovat sasiku, nejako vykrikuje zo sna ...