Helios Martin

Re: Helios Martin

Poslaťod Gwen » Uto, 06. Júl 2010, 20:28

Mimča kruté je, že pre všetkých lekárov je IVF iba biznys nič viac...aj keď sa tvária milo je to pre nich čistá ryža :evil: :evil: je veľmi málo lekárov ktorý chcú skutočne pomôcť a ktorym bude na tebe záležať :? :? :?
.....a toto viem od kamarátov lekárov a z toho jeden je gynekológ :? :?
Obrázok
Gwen

Poslaťod cisielko » Str, 07. Júl 2010, 10:17

Mimča..ahoj...tak preto si to sama platíš lebo máš 39 rokov...tak práve preto by si mala ísť najskôr na laparku a dať sa do kopy a ko zase do toho vrážať peniaze..ja som bola n laparke pred zhruba 4t, cítim sa dobre..mne obidva vajíčkovody vybrali pretože boli nepoužiteľlné a pravdepodobne spôsobili že mi embryjká vyplavili a nemohli sa zachytiť...mám už písanú žiaodsť na 2IVF verím, že aj posledné a od septmebra to ideme skúsiť znova ;)

Súhlasím stým, že IVF sú len prachy a nič viac,...je strašne málo lekárov, ktorí to nerobia pre prachy ale preto aby pomohli..ide tu len o to, že sa raidne nabalia a enhladajú iné riešenia..pri mne už iná možnosť nieje ale keby bola nikdy by som do IVF nešla a skúšala inak :?
Obrázok

Obrázok
cisielko

Poslaťod mimča » Str, 07. Júl 2010, 13:27

Ahoj čísielko,
už vážne rozmýšľam nad tou laparkou.
Nerozumiem prečo si si musela dať odstrániť vajíčkovody , keď ideš na IVF. Veď vajíčka odoberajú priamo z vaječníkov, či aby sa neusídlilo oplodnené vajíčko mimo maternicu? voľáka som zmätená :) ;)

Budem ti držať všetky palce, čo mám aby ti to už konečne vyško v septembri ! :!:
Však ešte budeme spolu komunikovať ;)
mimča

Poslaťod Gwen » Str, 07. Júl 2010, 13:37

Aj ja by som to na tvojom mieste riskla s tou laparkou, nemôžeš predsa nič stratiť ;) ;) ;) len získať ;) ;) ;) a nejaká bolesť čo tam potom veď za to to stojí :!: :!:
Obrázok
Gwen

Poslaťod vever » Štv, 08. Júl 2010, 13:01

Baby, aj tak si velmi vela platite za IVF. Tu nam plati stat 3IVF jedine co musime doplacat su lieky ale to mna vyslo len 100 Euro. A tu je to tak ze IVF je fakt posledna moznost. Nikdy ta na IVF neodporucia kym sa da otehu spontanne.

A k tym vajickovodom. Ono ak su nepriechodne, tak ich odstania, lebo aj pri IVF moze dojst k mimomaternicovemu tehu a tomu chcu predist. Aspon tu to tak robia ;)

a ta vekova hranica je fakt poriadna sporostost :evil: :evil: :evil: teraz sa zije inak a ludia sa dozivaju vyssieho veku a aj deticky maju neskor. Ja tu poznam strasne vela zien, kt. maju svoje prve dietatko az po 40 a je pravda, ze plodnost sa vekom zmensuje a vela z nich muselo podstupit IVF alebo ISCI ale mohli to podstupit. Slovensko sa chce hrat zase na dolezite :? A mate pravdu pre lekarov je to len biznis a je to velmi smutne :cry:
Vever

Obrázok Obrázok
vever

Poslaťod smile » Štv, 08. Júl 2010, 20:01

Ahojte
ja mám tiež nepriechodné vajcovody a bola som na laparoskopii kvôli cyste, ale vajcovody mi našťastie neodstránili a po IVF sam nám zadarilo a dnes som prvýkrát počula tlkot srdiečka našej malej fazuľky ;) . Neopísateľný zážitok ;)

Mimča, chceli sme ti pomôcť. Dúfam, že sa ti tiež čoskoro zadarí.
smile

Poslaťod Gwen » Pia, 09. Júl 2010, 07:05

Smile je to naozaj fascinujúce :D :D :D :D také malilinké drobátko a srdiečko mu tlčie ostošesť.....mne bolo od dojatia až do plaču :D :D :D
Obrázok
Gwen

Poslaťod Gwen » Pia, 09. Júl 2010, 07:11

Ja mám inak tiež jeden vajíčkovod priechodný pod tlakom ale druhý mám priechodný ...teda asi, lebo laparku mi robili pred piatimi rokmi :? :? :?
Obrázok
Gwen

Poslaťod cisielko » Uto, 13. Júl 2010, 11:32

Mimča nemáš veľmi nad čím rozmýšlať, stratiť nemáš čo len získať tak šup šup do toho :D :D :D a čo sa týka tých vajíčkovodov, mne to bolo vysvetlené tak, že tá tekutina, ktorá v nich je vyplavuje embryjko a to sa stalo pravdepodobne aj mne, preto mi ich vybrali aby sa to už nestalo, tiež aj preto aby som v budúcnosti nemala nejaké zdravotné problémy, ktoré by mi mohli spôsobiť ;)

Smile..musí to byť neuveriteľne krásny zážitok, niečo také počuť..pamatám si ako naša Gwen bola na srdiečku tiež nedávno a bola z toho úplne šťastná, že sa toho konečne dočkala :D :D
Obrázok

Obrázok
cisielko

Poslaťod Gwen » Uto, 13. Júl 2010, 12:11

....ja ešte stále aj som keď idem na kontrolu a počujem ako sa to drobné srdienko trepoce :D :D :D :D
Obrázok
Gwen

Predchádzajúci

Späť na Asistovana Reprodukcia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť