Ako otehtoniet?

zazraky sa deju

Ako otehtoniet?

Poslaťod Admin » Pia, 23. Máj 2008, 22:20

Fantazii sa medze nekladu.
Admin
Administrátor stránky

Re: Ako otehtoniet?

Poslaťod Andy » Sob, 24. Máj 2008, 13:25

Naozaj sa fantazii medze nekladú,takže ja si predstavujem - ako otehotniet? : prepnúť gombík z nedarenia na 100% jeden pokus úspešný :D ...ale to by bolo asi velmi jednoduché však a potom by sme sa tu nemali o čom baviť....takže len sa pekne snažilkujme a milujme sa pre radosť,ako sa to tu pekne hovorí :P A ked má niekto lepší nápad ako otehotnieť,tak nech ho sem prosím pisne pre všetkých :idea: :!: ;)
Andy

Poslaťod Iveta » Uto, 27. Máj 2008, 13:58

Ja som citala, ze nie pauzovanie, ale praveze caste milovanie je dobry recept ako pocat.Spermie su vzdy obnovovane
a zdrave a nemaju ani ziadne geneticke poruchy, to znamena, ze sa sikovno vedia dostat k vajicku a nesposobuju
ich poruchou ani potraty.
Takze do toho babenky, milovat sa, milovat sa, milovat sa! :lol:
Iveta

Poslaťod mimi.a » Uto, 17. Jún 2008, 16:23

ja osm dostala od kamaratky take cviky, vraj uvolnuju svalstvo panvy a to pomaha otehotneniu... tak asi zacnem po veceroch cvicit :lol: :lol: No, mozno ze aj schudnem... co bude vitany vedlajsi ucinok :lol: ;)
Obrázok
Vilko
Obrázok
Lucinka
Obrázok
Janík
mimi.a

Poslaťod Gwen » Str, 28. Jan 2009, 17:08

Obrázok
Gwen

Poslaťod lucialzb » Štv, 05. Feb 2009, 17:42

Prosim pomozte mi ako najrychlejsie by som mohla otehotniet?uz dva roky sa pokusam a este stale nic, moj sexualny zivot je aktivny az moc.ale stale nic.Som zufala.
lucialzb

Poslaťod Misicka » Pia, 13. Feb 2009, 18:44

Ahojte,
aj ja by som velmi rada chcela otehotniet. Vysadila som antikoncepciu a teraz som nedostala MS. Robila som si aj test
a bol negativny. Chcem sa vas vsetkych opytat ci ste po vysadeni antikoncepcie mali podobne problemy? Uzivali ste aj nejake lieky na upravu cyklu? Viete mi prosim poradit? Dakujem za vsetky odpovede. :)
Misicka

Poslaťod Nikinka » Uto, 30. Jún 2009, 16:22

Ahojte,
no ja neviem ako zacat, ale minuly rok v oktobri 2008 som sa stala najstastnejsou zenou pod slnkom, konecne sa nam s manzelom zadarilo a boli sme tehotny. Vsetko bolo krasne do 7.3., vtedy si ma ponehali v nemocnici,lebo mi predcastne odtiekla plodova voda a zrazu sme necakali na porod, ale na potrat! Zazlivam to do dnes mojmu vtedajsiemu gynekologovi MUDr.Smolikovi, lebo on mi hovoril, nic to nieje, dajte si intimku a vidime sa na dalsej poradni.
Ja ako prvorodicka, jasne ze som mu verila!
Vo ZV kde ma prijali, nevedeli stym nic robit a tak sme cakali na potrat.
Nic sa nedialo a mala zacala este rast, ked sme dovrsili 24tyzden, tak ma previezli do BA na Antolsku a tam sa to 11.4.konece skoncilo porodom-potratom.
Malicka sa narodila mrtva.
Po 6to nedeli sme si z muzom povedali, ze mi babo chceme a od vtedy sa snazime a dako sa nam nedari!
Neviem, co by som dala, za toho maleho anjelika! :(
Nikinka

Poslaťod Gwen » Uto, 30. Jún 2009, 18:07

Nikinka všetky by sme dali všeko za to aby tu naši anjelikovia boli s nami a nie v nebíčku :( :( :(
Obrázok
Gwen

Poslaťod majinka » Ned, 26. Júl 2009, 20:52

Chcem sa spytat ci je ta tehotenska kalkulacka spolahliva.
majinka

Poslaťod Gwen » Pon, 27. Júl 2009, 07:53

podla toho ako to myslíš????
na vypočítani plodných dní??či dátum pôrodu??
Obrázok
Gwen

Poslaťod Hosť » Uto, 28. Júl 2009, 15:34

vypocet plodnych dni
Hosť

Poslaťod Gwen » Str, 29. Júl 2009, 08:23

výpočet plodných dní asi predpokladá cyklus trvajúci 28 dní ak máš náhodou dlhší alebo kratší cyklus tak to nemusí fungovať ;)

najlepšie je keď sa tým nebudeš zaťažovať a milovať sa s partnerom každý druhý deň a budeš mať istotu, že si svoje plodné dni neprepásla nech sú už kedykoľvek ;)
Obrázok
Gwen

Poslaťod BeataZa » Ned, 07. Mar 2010, 11:57

Ahojte, rada by som vás všetky pozdravila! Čítala som si vaše príbehy , musím povedať,že je to naozaj nespravodlivé. Každá jedna z vás by dala všetko za to, aby mala krásne a zdravé dieťa. Vzhľadom na to,že veľa príbehov je z minulého roka, verím, že už máte alebo čakáte vytúžené dieťatko.
Mám 21 rokov, vydatá som rok a pol a teraz sme sa s manželom rozhodli pre dieťa. Skúšali sme cez plodné dni no neúspešne, bola som sklamaná hovorila som si, čo je zle.....
Mám 5 známych ktoré sú tehotné a verte alebo nie každá mala problémy, aby sa jej to podarilo. Chcela by som vám dať pár rád,ktoré som dostala a ktorými sa aj sama riadim a verím, že pomôžu mne a aj vám ;)
-V lekárni si kúp: CALIBRUM (modrý) , vitamín E a kyselinu listovú ( Každý deň užívaj)
- Je dobré jesť dostatok ovocia , žena by mala jesť najmä hrušky a muž figy
- Ak nemáš pravidelný menzes tak plodné dni môžeš mať inak ako bývajú preto si môžeš kúpiť ovulačný test
5 v jednom
- Aj lekár ti povie, že keď máš veľa sexu tak to nie je dobré, pretože ženské telo berie spermie ako
samozrejmosť a práve preto by bolo lepšie trocha pribrzdiť
- Keď sa s partnerom po miluješ cez plodné dni tak si daj vankúš pod zadok a lež najmenej 20min
Držím vám palce a sebe tiež , aby všetko dobre dopadlo a mohli si písať len dobré správy :)
BeataZa

Poslaťod kuckacka » Str, 12. Máj 2010, 12:05

Ahojte,
chcem sa spytat, co si myslite o tehotenskych testoch - ide o to, ze meska mi menstruacia 5 dni, sex bol na plodne dni bez antikoncepcie, cize by som si mohla mysliet , ze som tehotna, ale testy mi dva rozne ukazali, ze nie som? Myslite si, ze sa mozu mylit? Som na dovolenke, cize nemam teraz pristup k svojmu gynekologovi a neviem s cim mam teraz ratat, lebo ak som ,tak to znamena zmenit aj jedalnicek atd..
kuckacka

Poslaťod cisielko » Str, 12. Máj 2010, 13:34

Kockacka, tehu testy sú dobré, nemyslím, že sú zlé ale môže sa stať, že HCG hormón je ešte nízky a preto ti neukazuje tehu, môže však byť aj to, že tehotná nisei...nenapísla si koľko ti mešká M tak by sa to dalo ešte vydedukovať...ako dlho skúšate?
Obrázok

Obrázok
cisielko

Poslaťod Gwen » Str, 12. Máj 2010, 19:17

Ja čo viem od lekárov tak ich názor na tehu testy nieje veľmi pozitývny...a dokonca sa stáva že tehu test ukáže vytúžené // a pritom tehu nemusíš byť ;) ;) ja som si testy teda nerobievala ;) ;)
Obrázok
Gwen

Poslaťod mimča » Štv, 20. Máj 2010, 11:25

Ahoj Gwen,
tiež chodím do Heliosu. Písala som do fóra o heliose, ale tam si bola naposledy vo feb 2009.
A tu som ťa našla. Ako si ďaleko s IVF?
Ja som 19.5. začala hormonálnu liečbu.
Budem veľmi rada ak si budem môcť s niekým kto je na tom podobne pokecať. :D
mimča

Poslaťod Gwen » Štv, 20. Máj 2010, 13:08

už som ti odpovedala na tej druhej téme :D :D :D
a rada si s tebou pokecám, keď budeš potrebovať s niečím pomôcť alebo sa len tak porozpávať ;) ;)
Obrázok
Gwen

Späť na Ako otehotniet

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť