Ahojte, rada by som vás všetky pozdravila! Čítala som si vaše príbehy , musím povedať,že je to naozaj nespravodlivé. Každá jedna z vás by dala všetko za to, aby mala krásne a zdravé dieťa. Vzhľadom na to,že veľa príbehov je z minulého roka, verím, že už máte alebo čakáte vytúžené dieťatko.
Mám 21 rokov, vydatá som rok a pol a teraz sme sa s manželom rozhodli pre dieťa. Skúšali sme cez plodné dni no neúspešne, bola som sklamaná hovorila som si, čo je zle.....
Mám 5 známych ktoré sú tehotné a verte alebo nie každá mala problémy, aby sa jej to podarilo. Chcela by som vám dať pár rád,ktoré som dostala a ktorými sa aj sama riadim a verím, že pomôžu mne a aj vám
-V lekárni si kúp: CALIBRUM (modrý) , vitamín E a kyselinu listovú ( Každý deň užívaj)
- Je dobré jesť dostatok ovocia , žena by mala jesť najmä hrušky a muž figy
- Ak nemáš pravidelný menzes tak plodné dni môžeš mať inak ako bývajú preto si môžeš kúpiť ovulačný test
5 v jednom
- Aj lekár ti povie, že keď máš veľa sexu tak to nie je dobré, pretože ženské telo berie spermie ako
samozrejmosť a práve preto by bolo lepšie trocha pribrzdiť
- Keď sa s partnerom po miluješ cez plodné dni tak si daj vankúš pod zadok a lež najmenej 20min
Držím vám palce a sebe tiež , aby všetko dobre dopadlo a mohli si písať len dobré správy