čo nové, mamky?:-)

o vsetkom

Re: čo nové, mamky?:-)

Poslaťod mimka » Uto, 27. Júl 2010, 13:43

ahojte máte sa? čítam si vás len sa mi nechce písať, malý mi dáva zabrať a to popri tom je kľudné dieťa ale v noci jááááj..
narodeninovým žienkam som písla na fb..
tak idem ja pa a papať
ObrázokObrázok

Obrázok
mimka

Poslaťod Svetka » Uto, 27. Júl 2010, 14:39

cavelo..

ALI ved v pohode, dohodneme na inokedy, teraz mas toho isto dost a fakt su letenky hnusne drahe

ANLU ano ja som z Levoce, takze tam planujem travit cas :D hmm no mohli by sme aj tam niekde, v auguste tam dokonca budu trhy a take veci, sa to vola ze Tajomna Levoca, je to 12.8. - 14.8. pozeram, ze aj Jana Kirchner pride .... :D

LIANKA presne aj ja som sa chcela opytat ako Kacenka
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod anlu » Uto, 27. Júl 2010, 20:11

Sveti a 9.8. by si nemala cas? ja len tak teoreticky rozmyslam ze ked budeme vo Vranove tak by nam otec mohol pozicat auto a to by mozno este aj Ludo mohol ostat jeden den tak by sme si urobili vyletik... len ci ty budes mat cas... co ty na to? som rozmyslala ze bud na spissky hrad by sme isli alebo aj rovno do Levoce, mne sa to mesto paci tak by sme nieco pokukali a tak...
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod anlu » Uto, 27. Júl 2010, 20:12

urobila by si nam prehliadku mesta :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod Svetka » Uto, 27. Júl 2010, 23:37

ANLU uff tak toho 9. chceme ist hned na policiu dat si urobit pasy a neviem co a ako bude, lebo to budeme po dlhsej ceste a tak, no dam ti vediet a uvidime.... prehliadku nam moze moja sestra, je na to odbornik :D
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod Svetka » Uto, 27. Júl 2010, 23:38

no a aby ste nam mohli trochu zavidiet, sme sa zasa stretli s ALI a chalani boli uzasniiiii, normalne ako bratia, krasne sa hrali, smiali, parada.... :D
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod popoluska » Str, 28. Júl 2010, 00:05

SVETI ja to nechapem ako si krasne rozumiu :D oli pozna saskiu od 6mesiaca a jasne maju sa radi a ale adamko a oli to je nieco uplne ine :P mozno preto ze su chalani si tak super rozumiu :D oli je riaden mamickar a ked je s adamkom tak ma vobec nepotrebuje :lol: :lol: :lol: a chudak zase ste ho zmorili :mrgreen: len sadol do auta a uz spal len sme ho preniesli do postielky a stale spinka :D
a sveti fuj zajtra sa ide na dietu :lol: ja sa citim stale ako slon prepchata :oops: :mrgreen: ale to asi preto ze som to do dotlacila nutelou :o :oops: :lol: :lol: :lol: vy ste mi take chute narobili ze som nevedela odolat,hned ako sa urobilo miesto v brusku tak som risa vyhnala na jednu :lol: :mrgreen:
ObrázokObrázok

Alena&Olito
popoluska

Poslaťod anlu » Str, 28. Júl 2010, 11:36

je to super ze sa tak mozme stretavat, aj ked skoda ze nie vsetky ale mozno aj to raz bude :mrgreen: chalani museli byt zlaty a podareny, to je dobre ze si tak sadli a rozemeju si

jaaaaj Olivke ide dalsia stolicka ale statocne to znasa a dobre ze uz ma aspon na jednej strane aj hore aj dole lebo uz lepsie pozuje aj tvrdsie jedla, hlavne surovu zleninku, pred tym len odhryzla a vypluvla lebo nevedela pozut...

Sveti tak daj potom vediet, ti napisem aj moje t.c. lebo asi nebudem vtedy na nete, len to asi den do predu budem potrebovat vediet, a mozno sa vyberieme aj tak a ak budes mat cas aspon na chvilu tak sa mozme stretnut, este to musim premysliet lebo to len tak teoreticky ma napadlo ;)
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod KARIN » Str, 28. Júl 2010, 12:56

jejj zlatucikovia musia byt spolu. partaci. aj Kajka co ma kamarata uplne od malilinka tak sa zahraju ale ked je niekde dievcatko tak skor s dievcatkom sa hraje a este ked je starise tak uplne :)
a musim Karinku pochvalit, lebo doteraz nic nerozpravala okrem mama, mami, baba, babi, tati, teta, havo... a teraz za posledne dva tyzdne sa taaaak rozbehla s rozpravanim, ze som v uzase z nej.
uz vie krasne povedat poď, chceš, boďe (akoze bože :mrgreen: ), ťavu (ťava), preč, prši, lopta je papa, oko je koko :mrgreen: , bác, kuk....a tooolke este vela.
moja sikovnica, tak sa tesim.
a minule ked sme boli v obchode a ako viseli tricka tak Kajka len medzi ne chodila a chytala a rozpravala boďe boďe, hiiii boďe boďe.... :lol:
normalne ako keby nikdy nebola v obchode.
a ked chce tancovat tak len pride a povie gaga a musim jej pustit Lady Gagu, ci chcem alebo nie, lebo taky plac, ze az....ale ine nechce pocuvat, len gagu :lol:
a pekne uz papa sama s lyzickou alebo vidlickou s tym, ze sa aj naje. doteraz jej islo vsetko mimo.
no robi pokroky k tomu ako sa blizi k polovici 2 roka.

a aj ja chcem ist ku kadernicke a aj pojdem na melir ale ako vzdy len podstrihnut sa dam a zaplatim 20€ :D
a myslim, ze Popoluska ti take vlasy pristanu, taky uces sa nehodi ku kazdej zene. a farba je super ;)
ObrázokObrázok
Obrázok
KARIN

Poslaťod Svetka » Str, 28. Júl 2010, 13:30

ALI ja som tiez milo prekvapena, ako sa vedia krasne hrat, ale to isto je tym, ze su chalani, to citia :D ufff a ta Nutela, mne chodila po rozume, ale dala som pokoj, aj tak mi nemal kto ist kupit a ja by som uz nesla, takze aj dobre :D a keby som aj pytala Michala, tak by mi ukazal, ci som normalna hehe ..... juuj chudatko Oli, myslela,som ze zaspinkal v aute, asi aj lepsie, ze neplakal, lebo by bol chudacik aj unaveny, aj nervozny... a to nedobre ..... a zajtra sa tesime na vas :D aj na Elu :D

ANLU neviem, tazko mi je povedat ci ano, ci nie a den vopred to uz vobec, lebo letime domov, potom cesta z Krakowa domov, neviem fakt .... chapem, ze ti to treba povedat skor, to je jasne.... ale nechcem nic slubovat ...

KARIN tak to je sikovnicaaaa, fakt tie deticky nase zo dna na den sa ucia nove veci a to ja ani nechapem ake su mudre.... a v tom obchode musela byt podarena, asi pozerala na cenovky, ked tak bozikala :lol: no a kym chce len pocuvat gagu to je dobre, kym nebude chciet tak vyzerat hehe, hlavne sa obliekat ako ona
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod Svetka » Str, 28. Júl 2010, 14:36

jaaaaj Ali, tak sa mi zapacil ten tvoj drziak na kociari, ten Sunshine kids, ze som si ho vcera tiez kupila :oops: nasla som na ebay za 7.29 tak som neodolala :D pockaj, o chvilu aj bugaboo bude hehehe
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod anlu » Str, 28. Júl 2010, 19:30

sikulka je Kajka, ona uz tolko rozprava? :o :shock: ja mam pocit ze Olivka si len svoje blaboce a nic normalne akurat na psa povie hav hav a este mama ham a to je vsetko :roll: ale ved ja som zacala rozpravat az ked som mala tri roky tak zatial nestresujem :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Svetlusik jasne ze som s tym pocitala ze mozno sa ti nebude ani chciet ked pridete 8.8. mozno ani nikam nepojdeme ale mozes mi dat cislo na teba a ked sa predsa len vyberieme tak ti mozem brnknut ci nie si niekde na blizku ;)
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod janka9898 » Str, 28. Júl 2010, 21:10

jaaj bambule som taka unavena mam svalovicu na nohach s tolkeho behania tymi nasimi schodmi smne este bodove svetla davali do kupelky na strop tak uz svietime :lol: :lol: a este malovali druhy krat co bolo treba a tak dookola sa mi koleso na kocari prepichlo a drahy mi tam dal mensiu dusu ako bola a akurat sme boli blizko pri nom s malym ked ju zacal fukat tak mu kricim ze stoj lebo buchne a on ze nebooj a ani to nepovedal a praaaaaask :evil: :x :o :o tak maly nevedel ci ma plakat alebo sa smiat ale tatino to dal na smiech tak sa zasmial aj on chudatko sa zlakol az ho trhlo by som bila ludom ktory si nedaju povedat
a nas sikovnicek beha v choditku po izbe ako odusu keby mohol aj dve hodinky by tam bol to je plac ked ho vyberam odtial ze nechcem aby tam bol dlho a zistil vo su to sufliky ze sa daju otvarat a vyberat odtial pradlo a tak sa na neho kukam ze co to ma na hlave a on tam mal moje spodare ha a tatovimi trenkami buchal po tom pultiku na choditku tak som sa zasmiala ze az :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok

Obrázok
janka9898

Poslaťod Svetka » Str, 28. Júl 2010, 22:25

JANKA tak on vie preco place, ked ho beries von, ked nasiel sifliky a v nich zaujimave veci :lol:

ANLU ani Adamko nejak nerozprava, teda presne ako pises, blaboce si svoje, niekedy povie aj slovko a straaaaaaaaasne vela opakuje.... a mojej kamosky mala bude mat pomaly 4 roky a trepe take blbosti, ze jej nik nerozumie hehe ... idem ti napisat cislo
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod popoluska » Str, 28. Júl 2010, 22:55

sveti :lol: :lol: :lol: to dobre ze sa ti zapacil aj ja som z ebay kupila ale som cakala 2tt na delivery :twisted:
a ked uz bugaboo tak bee plus :lol: pojdeme spolu nakupovat,ja uz mam jedno iste :mrgreen: risa kazdy den otravujem a povedal ze ked predam byt tak mi kupi :lol: :lol: :lol:

jej kajka nasa klebetnica :D uz nam vsetke budu tak rozpravat,ja to tak milujem ked to tym deckym prizvukom rozpravaju :lol: olimu som ukazovala fotky malej lilky(sestrinej dcerky) a on tak blazeny usmev nahodil a vykrikol '' kto to je'' :lol: :lol: :D ja som sa skoro pocurala smiechom :lol: take zlatucke to bolo :mrgreen:

karin si sa pytala na saty,tak som si dala pomenit take mala detaily a este mi ich musi zvecovat :o :oops: :oops: :oops: :lol: som pribrala do prdelky a su mi male :oops: :lol: :mrgreen: ked som si ich kupovala tak som mala 57kg a teraz mam 60kg :oops: no co stucnela som :lol: tak ze ich treba zvecsit :D

joj baby a este jedna smutna sprava :cry: risovi stryko zomrel :? :cry: chudacik on asi citil ze zomre,pred par dnami olimu poslal 100rocnu zlatu mincu ktoru mal od svojich predkov,a ked ze deti nemal sa rozhodol ze ju da olimu,a hned ako nam dosla on dnes zomrel :cry: tak rychlo to naho prislo,nic mu nebolo,len zrazu oblicky zlyhali a hned do nemky ho brali... akurat nam svokra volala ze je v nemocnici a ked sme boli na tel tak je na pevnu volalli z nemocnice ze zle je a ze nech pridu ak mozu,ze do rana nevydrzi,tak svokrovci xceli hned ist 100mil to mali k nemu do nemcnice,tak si taxik zavolali ale kym taxik dosiel tak uz volali z nemocnice ze uz netreba ze uz odisiel :cry: :cry: :cry: :cry: chudacik ani oliho nestihol vidiet :cry: :cry: :cry:
ObrázokObrázok

Alena&Olito
popoluska

Poslaťod KAcena » Štv, 29. Júl 2010, 11:02

popoluska to mi jeluto s tym strykom..
a ze stucnela zo 57 na 60kg,ved to si uz bola podvyzivena..
a kajka je sikovna,melany nehrozi,ze bude tak skoro rozpravat,ale ako hovori anlu,nestresujem,ved chuda si musi tri jazyky v tej hlavicke zaradit...dnes je prvy krat az do dvanastej v jaslich tak som zvedava...a vnoci spava zle,ale to mi povedala,ucitelka,ze to je normal,ze to je pre nu zmena..a uz ma aj sople a to je len 4-ty krat tam..no dufam,ze nebude viac doma ako v jasliach..
a segra mi uz odisla s deckami taqk je tu tak pusto,som si veru vcera aj poplakala :(
ObrázokObrázok
KAcena

Poslaťod Svetka » Štv, 29. Júl 2010, 12:56

ALI to je strasne, taky smutny je ten osud niekedy.... :(

KACENKA aj ja si vzdy poplacem, ked od nas niekto odide alebo ja sa vratim zo svk, to naraz tak prazdno je vsade ze? ale potom to prejde a vratime sa do normalu :)

joj baby, ja uz neviem co robit s tym Adamko, rano sa pekne zobudi, vacsinou o 7, niekedy o 8, rozprava mi v posteli, pohra sa, ale kedze tato chce spat, tak ideme prec zo spalne, aj Adamko sa tesi, ze ideme prec, ale v sekunde ako keby prepol gombik, zacne revat ,kvicat, hadzat vsetko o zem, stipe ma, bije a neda si nic vysvetlit.... niekedy sa mi ako tak podari mu dat ranajky, popripade papa sam, ale proste sa mu nieco znepaci a uz je kvik, ja som potom nervozna, lebo ani na wecko nemozem ist, lebo vrieska ako o zivot, ani ucesat vlasy, no proste hruza.... uz ked ideme von, je dobre, ale preco nevydrzi tu hodinku - dve doma, to nechapem :(
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod anlu » Štv, 29. Júl 2010, 15:48

oj Popolusik to mi je luto :cry: :cry: :cry: take smutne to je...

a od vcera sa Olivka tak rozblabotala ale tak srandovne ze sa stale musim smiat ked spusti :lol: :lol: :lol:

Kacneka tak dufam ze to Mely rychlo prejde a neochorie celkom ;) a ako sa jej v jasliach paci?

Janka to je super zabava pre nich objavovat co je v skrinkach a suflikoch, my sme tak upratovali najmenej tri krat denne vsetky skrinky :lol: :lol: :lol: to on pre istotu aby si sa nenudila :lol: :mrgreen: ;)
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod KAcena » Štv, 29. Júl 2010, 18:21

sa mi zda,ze sa jej tam paci,ony su cele doobedie v zahrade,ako sme dnes prisli ukazala na tie dvere co vedu do zahrady,ze tam chce ist,uz vedela..vela hovoria,ze druhy tt je horsi,lebo,ze uz to nove skoncilo a vie ze ju tam necham a idem prec,no uvidime,zalezi aj odo mna ako sa k tomu postavim,nemozem ja mat strach z toho,ze mi spusti hysak ked budem odchadzat...
ObrázokObrázok
KAcena

Poslaťod janka9898 » Štv, 29. Júl 2010, 20:53

no dneska taka dorobena som stiepala drevo , nosila z chodby bordel aby sa s ladnickou vytocili som vcera zabudla nam doviezli vcera spotrebice a ladnicka je taka velka ze sa nevytocia az tam nieco je tak sme dneska vsetko vypratavali tak som taka rozbita a este zehlit mi trebaloi balit na zajtra bo ideme na taku ze chlastackovu dovolenku :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Na janosikove dni do terchovej ideme sa tesiiiiim bude konecne zabava i ked ideme s malym ale budem tam mat kamosky tak mozno si aj s manzelom dakde na veceru vyrazime a o maleho bude postarane :lol: :lol:
Obrázok

Obrázok
janka9898

Poslaťod anlu » Štv, 29. Júl 2010, 21:17

Kacenka presne tak, ona vyciti ked sa ty budes bat ze to bude horsie, tak vela sil a odvahy :mrgreen: ;) a to je super ze su vonku cely cas, je to asi preto aj pre nu lahsie lebo ked su deticky vonku tak su kludnejsie aspon mne sa zda...

Janka ta ty robis a robis, len to neprezen :lol: :lol: :lol: ale asi ta pohana to ze budete mat svoje ze? uzite si dovolenocku a dobre sa zabavte ;)
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod KAcena » Pia, 30. Júl 2010, 10:25

ja nemam problem tam melany nechat,ja by som ju hned aj druhy den tam nechala od rana do obeda,ale ony vedia co robia,ked idu na to tak pomalicky..dnes budu vo vnutri,lebo prsi,konecne prsi,sa tak z toho tesim, mked pocula deti,tak ma tak tahala dovnutra,chcela ist k nim :)
a lianka myslim na vas som citala na fb,dufam,ze emmke je lepsie..doktori maju pravdu,urcite nebude mat ziadne nasledky..kamoske spadla jednorocne babo tak nestastne na hlineny kvetinac,ze ho rozbila so svojou hlavickou,jej to zasivali a jazvicku bude mat na cely zivot,ale ze ako prisli z nemky domov sa dalej hrala ako keby sa nic nestalo..
ObrázokObrázok
KAcena

Poslaťod popoluska » Pia, 30. Júl 2010, 12:28

lianka myslime na vas xxxx
ObrázokObrázok

Alena&Olito
popoluska

Poslaťod anlu » Pia, 30. Júl 2010, 16:10

Lianka neboj bude v poriadku ;)
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod Svetka » Pia, 30. Júl 2010, 22:28

LIANKA ako Emmka? dufam, ze je v poriadku bambulka krasna.... aj ty si dufam ok moja

ANLU ta to jaky ticker ty mas ha ? ja sa neviem dockat, kedy sa pojdem opalovat a ty tu Christmas? ja ci daaaaam :D :D
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod anlu » Sob, 31. Júl 2010, 15:04

:lol: :lol: :lol: :lol: to pre tych co im je velmi horuco :lol: :lol: :lol:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod anlu » Sob, 31. Júl 2010, 15:07

babulky moje zlate zase vas na isty cas opustim, zajtra ideme vo Vranove, budem na vas mysliet a budete mi chybat, este tu rano nakuknem ;) mam vas rada a drzte sa mi tu :mrgreen:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod Svetka » Sob, 31. Júl 2010, 18:17

ANLU :cry: ta neopustaj nas na dlho, co my tu bez teba? ale uzite si to tam, aj my ta mame rady :)
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod anlu » Sob, 31. Júl 2010, 22:24

joj ved aj vy mi budete chybat a este ako na potvoru sa asi tento tyzden ani nedostanem na net lebo segra ide na dovolenku ale len do piatku, ale nebojte ja sa vraaaaatim... mna sa len tak nezbavite :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod anlu » Sob, 31. Júl 2010, 22:26

dakujem Svetlusik, ved ked nam tam nebude dobre tak prideme domov ;) a ty kedy cestujes?
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vseobecna diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť