čo nové, mamky?:-)

o vsetkom

Re: čo nové, mamky?:-)

Poslaťod KARIN » Str, 10. Mar 2010, 23:34

Popoluska ja uz prepracovana ta salenoty pisem :lol:
joj Lianka ja som akurat mala plan zacat cvicit a som sa pochorela tiez vtedy :oops: :mrgreen:
ale uz so zacala zasa a taku mam svalovku na zadku, ze az :lol:
ale ozaj od cvicenia :P
ObrázokObrázok
Obrázok
KARIN

Poslaťod liana81 » Str, 10. Mar 2010, 23:34

Karin ja až teraz prečítala, že si písala, že som zalubena :lol: :lol: :lol: lebo mi to tu celé mrzne....ta hej do tej práčky som :lol: :lol: :lol:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
liana81

Poslaťod liana81 » Str, 10. Mar 2010, 23:35

no som zvedava, čo povie anlu, lebo ma nevidela dlho, či niečo vidieť :mrgreen: ale cítim, že hej, len teraz stagnujem nejako :mrgreen:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
liana81

Poslaťod liana81 » Str, 10. Mar 2010, 23:38

joj mne sa nechce čakať na práčku už :evil: ešte 1:32 :lol:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
liana81

Poslaťod KARIN » Str, 10. Mar 2010, 23:40

joj Lianka, este jednu pani by nam trebalo aby vyvesala :lol:
ObrázokObrázok
Obrázok
KARIN

Poslaťod liana81 » Str, 10. Mar 2010, 23:41

asi tak :lol: :lol: :lol:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
liana81

Poslaťod KARIN » Str, 10. Mar 2010, 23:53

no moja uz hore ako vcera :twisted: :twisted: :twisted:
ObrázokObrázok
Obrázok
KARIN

Poslaťod popoluska » Štv, 11. Mar 2010, 00:21

karin a kedy ti sla spat? ako ti teraz spi cez den?
ObrázokObrázok

Alena&Olito
popoluska

Poslaťod liana81 » Štv, 11. Mar 2010, 02:18

joooooooj my v noci velmi zle spíme, ale dnes je to "na prášky" .... už 2 hodiny mi vkuse plače, neviem čo mám robiť, či brucho, či ucho, či čo jej je, už normálne nervy mám, lebo ani nepamätam kedy som sa vyspala v noci.....ako zistim kedy je zapal močového mechura a zapal stredného ucha?
Obrázok
Obrázok
Obrázok
liana81

Poslaťod KARIN » Štv, 11. Mar 2010, 09:11

Tak spi len cez obed. vcera spala 3 hodiny. ale uz 2 dni je taka, ze o 19-tej chce mlieko a potom chce ist spat a podrieme si hodinku-dva a je hore vyspata a potom nie a nie ist do postielky :twisted:
no katastrofa. ale ten zubok jej ide este von lebo len teraz sa prerezal, tak asi preto je taka :?
Lianka tak by ju palilo pri piskani a by plakala a aj iny moc by mala asi, neviem.... :?
ObrázokObrázok
Obrázok
KARIN

Poslaťod KAcena » Štv, 11. Mar 2010, 09:22

vsetko naj..kajke k dalsiemu mesiaciku..
ObrázokObrázok
KAcena

Poslaťod popoluska » Štv, 11. Mar 2010, 10:45

karin snaz sa ju drzat hore vecer o 19tej ked xce ist spinkat,nech vydrzi aspon do 20 - 20.30pm a az potom ju daj spat,taky mam pocit ze princezna to ma pomylene trocha a ma to ako poobedny spanok vecer :roll: vtedy ked sa zvykne zobudit ju daj spat a malo by sa to upravit a oostupne ju potom davaj skorej a skorej spat az pokym sa nedostanes na ten cas kedy xces aby isla spinkat ;) a my sa tiez pridavame k blahozelaniam nasej Kajke nezbednici malej cmuuk
ObrázokObrázok

Alena&Olito
popoluska

Poslaťod popoluska » Štv, 11. Mar 2010, 10:46

my ideme o 10am ku dokimu,som zvedava ako nas odbije :roll:
ObrázokObrázok

Alena&Olito
popoluska

Poslaťod liana81 » Štv, 11. Mar 2010, 11:26

tak Emmka plakala od 23.00 do 3. rano - 4 hodiny, vôbec som nevedela čo jej je, lebo aj za ucho sa chytala, ale aj grgala, a prdkala :? a potom keď tak dvihala ruky hore, tak som zbadala, že ma červenu ruku a asi 3 pluzgiere tam ma, tak možno toto ju bolelo, som chcela ísť na pohotovosť, ale Palo ma odbil že načo :roll: až nakoniec zaspala, veď už ani plakať nevládala, chudatko moje :cry:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
liana81

Poslaťod liana81 » Štv, 11. Mar 2010, 11:27

Karinke všetko naj

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
liana81

Poslaťod KARIN » Štv, 11. Mar 2010, 11:46

jeej dakujeme, aj ja prajem mojej zlatulke hlavne zdravie.

ved to, ze ona zvykla spavat na obed a potom este poobede a teraz len cez obed a potom vecer po siedmej uz caka mimi a chce ist spat a len mrci, no neda sa s nou vydrzat do vecera... a to len posledne dva dni.
no ale vcera dostala zachvat o jedenastej vecer ako keby si nieco slahla a tak sa vam smiala, ze som ju este NIKDY takto nepocula :lol: no podarena bola. len som mala baterku v nabijacke na fotak :twisted:

no a naucila sa ako robi sliepocka, ze kot kot kot ko dááááák, ta len toto teraz pocuvame a take je podarena :lol: :lol:
a toto jej prislo v noci na rozum :roll: a dookola toto robila. ta sme sa nasmiali ale ked sme chceli ist uz spat ta nam nebolo do smiechu uz :evil:
a ona zvykla chodit spat okolo deviatej ta ja neviem co zrazu jej prislo tak na rozum
Lianka asi rucicka ju bolela, nemas kalciovu masticku na to??
ObrázokObrázok
Obrázok
KARIN

Poslaťod KAcena » Štv, 11. Mar 2010, 12:19

lianka to ju rcite rucicka bolela zlato mpje..to pali take popalene..
popoluska a preco ides k dokimu?
ObrázokObrázok
KAcena

Poslaťod liana81 » Štv, 11. Mar 2010, 12:44

kalciovu masť? Asi mam tak pre seba, to by nemala byť že pre deti?
Určite ju to bolelo, veď to vriace bolo, a ešte sme sa v noci aj s Palom naťahovali, lebo on že to nemohlo byť horuce,....tak hovorim, že nech si počka, kým začne kuriť že aké je to horuce potom a nech tam vydrží 10 sekund a bolo práve horuca ta rura, tak sa chytil a zobral späť, tak hovorim, že no čo tam nenechaš ruku? :evil: :?
joj tak mi je to ľuto, snáď sa jej to zahoji
Obrázok
Obrázok
Obrázok
liana81

Poslaťod popoluska » Štv, 11. Mar 2010, 13:20

JOOOJ LIANKA :cry: :cry: :cry: chacik emmulka :? :cry: posielame jej vela pusiniek na bolavu rucicku :cry: :cry:

tak sme boli u dokiho a dala nam low lactose milk,a to mu mam davat do jedal,a az bude stale zapareny tak pojde na vysetrenia,az nie tak sa to necha tak to nebudem mu davat vecsie mnozstvo mliecnych vyrobkov ;)

a tuto predpisuje 24 krabiciek po 450g :shock: :o tak jej vravim ze nech mi da len 1x 450 ze ak mu to nebude dobre ze co stym budem robit :shock: my s risom budeme pit :lol: :mrgreen:

dnes poobede si ho mam vyzdvihnut tak vecer mu dam do kasi ;)

a my vravela a dala papier ze kolko treba kalcia na den,tak mi verte ze tych 500ml na den by ste mali dat urcite :!: :!: :!: plus ine mliecne vyrobky,syr,yogurt,a az nemozete dat mliecne tak je dobre nahradit spenaton ma vela kalcia,potom je dobry salmon,chlieb,biela muka ma vela tiez,a vsetke ryby...

a aj my kojace by sme mali papat vela kalcia,je to tam rozdelene na hviezdicky ... napr 120g spenatu su 3hviezdicky,500ml mlieka su 8 hviezdicek,100g lososu 2hviezdicky atd a nasi drobci potrebuju min 9hviezdciek kalcia :!:
a kojacie mamicky by mali dostavat 21 hviezdiciek :shock: boze ja ked som si prepocitala ze kolko zjem kalcia na den tak to mi urobi len nejakych 9-10 hviezdiek :o :oops: hned som vypila 200ml mlieka :lol:
hadam rozumiete ze co tu pisem o tych hviezdickach :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
ObrázokObrázok

Alena&Olito
popoluska

Poslaťod KARIN » Štv, 11. Mar 2010, 13:30

rozumieme rozumieme :lol:
a vidis, Karin neje mliecne veci a este aj kalcium mala zvyseny :lol: . ale to preto lebo je vela brokolice a spenatu a pije mliecko 3x na den, tak ma z neho. aj sojove ma s vapnikom ;)

no vidis, celkom dobre ste dopadli. tu ti daju na predpis najviac 6ks na mesiac a ahoj. ked ti treba kupujes za svoje a jedno stoji cez 10€.
ja som si az minule vsimla, ze toto co teraz pije je tiez 450g :)
no a ty ked kojis a budes mu davat to mlieko do jedla, tak ma potrebu zmaknutu plus este zelenina ;)
neboj. az nie, tak vysadis mliece veci na cas a potom zasa postupne budes pridavat.
dufam, ze mu bude mliecko robit dobre. ciste neviem ci vypije lebo je horke :?
my ideme v pondelok na alergologiu, tak som veeelmi zvedava co povie na tie vysledky z gastra lebo este sme sa od vtedy spolu nerozpravali. a co povie aj na to, ze jej maso nerobi dobre :roll:
ObrázokObrázok
Obrázok
KARIN

Poslaťod liana81 » Štv, 11. Mar 2010, 13:34

rozumieme hviezdička :lol: :lol: :lol:
ale ci tak tam sa o vas staraju s tým mliekom :o aj s tými hviezdičkami.....emmka by mala vypiť ešte 750 ml mlieka na deň a ona ledva ledva 500 vypije :?

ďakujem za EMmku, dúfam, že pusinky pomôžu, a Olimu to low že pomôže
Obrázok
Obrázok
Obrázok
liana81

Poslaťod anlu » Štv, 11. Mar 2010, 13:36

Karinke prajeme vseeetko najlepsie k dalsiemu mesiaciku a hlavne nech je zdravucka a nadalej taka sikovna pomocnicka :D
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod anlu » Štv, 11. Mar 2010, 13:39

Karin skus jej posunut spanok cez den o hodinu neskor, mne presne toto zacala Claire robit ze som ju ulozila uz na noc a ona sa o hodinu zobudila plna energie :evil: tak som jej posunula cas kedy isla spat cez den a pomohlo to...

juuuj Lianka to urcite ju rucka bolele, to tak velmi pali ked ma popalene, nam na to pomaha taka aloe tycinka neviem ci mas nieco take ale jej sa to rychlo zahoji, bambulka mala urcite ju to velmi bolelo :(
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod KARIN » Štv, 11. Mar 2010, 13:41

to aj Karin tak chodila ku radiatoru vecne a pritom nebol taky horuci a som jej zobrala ruku a prilozila a vedela, ze je to horuce tak od vtedy tam prestala chodit.
a ked mam kavu alebo nieco horuce na stole, tak jej poviem, ze je to horuce, nesmies, zoberiem jej prstik (teraz uz nechce dat :) ) a prilozim a odtiahnem a uz vie, ze to nebude chytat.
no Emmka sa zlakla moja zlata, ze co to a nevedela, ze treba ruku odtiahnut :cry:
dufam, ze uz ju to nebude lakat...skus pozriet na pribalovy letak ci sa moze tak kalciova masticka.
joj a na,m tu vrtaju a Karin spi :twisted:

ta nemozem Anlu jej posunut lebo ona ked vstane o pol osmej a uz potom nechce spat a tak ledva vydrzi do jedenastej a ja ju este udrzujem aspon aby do 12-tej bola hore a potom ide spat. musim ist aj so psom von aby vydrzal do 17-tej :?
ObrázokObrázok
Obrázok
KARIN

Poslaťod KARIN » Štv, 11. Mar 2010, 13:43

dnes mam pre zmenu dve jednotky v tickeriku a Popoluska 3 :mrgreen: a zajtra mi budeme mat 3 :mrgreen:
ObrázokObrázok
Obrázok
KARIN

Poslaťod anlu » Štv, 11. Mar 2010, 13:46

no len z mlieka telo nevyuzije tolko vapnika ako zo zeleniny, ak pijes vela mlieka praveze sa ti este odbura vapnik z kosti... tak radsej viac zeleninky treba zjest :D

Popoluska a ten recept nevies od nejakej anglicanky zohnat? dufam ze Olimu bude lepsie po tom mliecku
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod anlu » Štv, 11. Mar 2010, 13:48

a keby si ju dala skor doobedu spat a potom este raz poobede skor ako ju davas teraz? tolko by nespala? alebo ked doobedu spi dlhsie tak ju zobudit nejako jemne aby isla este raz spat potom...
Obrázok
Obrázok
Obrázok
anlu

Poslaťod janka9898 » Štv, 11. Mar 2010, 14:10

Karinke prajeme vsetko najlepsie k 13mesiacikom hlavne vela zdravicka a posluchania :lol: :lol: a posielame s palinkom veeeela pusinieeek :P
Obrázok

Obrázok
janka9898

Poslaťod liana81 » Štv, 11. Mar 2010, 14:10

a keď spi Karin cez obed, tak kedy papate? Lebo Emmka ešte spí a zase bude obed o druhej najskôr, ale to nevadi, že tak neskoro obeduje, nie? či?

no tu maju blbé kurenie, ja som také ešte nepoznala.....lebo všade sa kuri tak, že radiator je teply stále a udržiava určitu teplotu. Ale tu je také kurenie, že tu nakuri, rury su vriace jak oheň a potom to vypne, rury su uplne studene a potom zase zaspne a nakury a takto dookola a aj tak hovno teplo máme - (sprepáčením za výraz) :!:
a ta rurka, to len trčí na chodbe, a ona nevedela zobrať ručku preč,lebo ona sa o tu rurku postavila a ona ešte nevie zisť dole, nevedela čo ma robiť, už len keby sa pustila tak by spadla a ona sa tam chudatko držala kým ja prídem :( musim to odfotiť, aby ste mali predstavu čo to za hlupa rura, ktoru teraz tak vidno, lebo kvety som dala preč.
A už keď sme pri kvetoch, tak som ju dala doobedu predsa len do chodítka, lebo som chcela mak zomlieť, bo chcem upiecť makovník na cestu aj také lekvarové buchty :mrgreen: tak pošla a stiahla mi kvet v kuchyni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
liana81

Poslaťod liana81 » Štv, 11. Mar 2010, 14:18

a ešte som sa chcela spýtať či ešte treba česať vlasky s kefkou, či už z hrebeňom ???
Obrázok
Obrázok
Obrázok
liana81

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vseobecna diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť