Termín pôrodu AUGUST 2010

27 az 40 tyzden

Termín pôrodu AUGUST 2010

Poslaťod Zuzulienka222 » Štv, 17. Jún 2010, 12:42

Ahojte mamičky a budúce mamičky :)
V auguste čakáme naše prvé dieťatko. Podľa lekára, sestričky a mojej drahej polovičky by to malo byť dievčatko....aj keď ja som na monitore okrem hlavičky nerozoznala nič iné :D Zatiaľ sme mali ozaj šťastie na bezproblémové tehotenstvo (pravda až na klasické príznaky, ktorým sa vyhne minimum žien). No rada by som sa podelila s otázkami aj s vami-spolubojovníčkami, keďže som prvorodička, moje skúsenosti sú minimálne.
Teraz som v 31 tt a musím sa priznať, že bežné činnosti už nie sú také jednoduché ako bývali....hlavne, čo sa týka ohýbania sa, viazania šnúrok, chôdze po schodoch a mierneho poklusu za autobusom...skrátka občas nestíham s dychom a chrbát sa tiež hlási....veď to poznáte.
Aby som nezabudla....som z Bratislavy a rodiť budem na 99% v Ružinove. A kto vie, možno si nakoniec urobíme pyžamovú párty v pôrodnici :P
Zuzulienka222

Re: Termín pôrodu AUGUST 2010

Poslaťod Lenka84 » Štv, 24. Jún 2010, 10:15

Ahoj Zuzulienka, držím ti palce, aby všetko dobre dopadlo, ja mám už 2 detičky a obe som rodila v Ružinove a keby som "náhodou" :o) čakala ďalšie, tak idem opäť tam. Určite si od viacerých počula, že sa máš šetriť, oddychovať a pod. Ak ti môžem poradiť, tieto rady ber vážne, nakoľko keď sa bábo narodí, je to radosť, ale aj starosť, a oddych potom bude veľmi vzácny ;) Na mierny poklus za busom sa vykašli, príde o 10 minút ďalší :P
Lenka84

Späť na Treti trimester

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť