strach o plod

Som v tom?

strach o plod

Poslaťod mariapaulickova » Ned, 13. Júl 2008, 16:17

Dobrý deň!Podla vypoctou by som mala byt v deviatom tyzdni moje osledne sono som apsolvovala v osmom ale moje babo sa este nehybalo a nemohli ho nast a za tyzden plod bez ozvou narastol len tri milimetre...Preto by som chcela vediet ako rychlo asi rastie a dakujem....
mariapaulickova

Re: strach o plod

Poslaťod mama » Sob, 19. Júl 2008, 10:34

maria, staci si precitat nejaku literaturu a nemusela by si sa takto zbytocne stresovat. velmi pekne je to spracovane aj na uvodnej stranke tehotenskej kalkulacky, najdi si svoj tyzden tehotenstva. ked lekar na sono este nevidel tlkot srdiecka, zrejma si v nizsom tyzdni tehotenstva, nez si si myslela. srdiecko je vidiet zhruba od 7-8tt
mama

Poslaťod mariahraskova » Ned, 03. Aug 2008, 08:37

Dobrý deň...mám podobný problém ako pani Mária...viem presne deň,kedy som otehotnela,dnes je to plných 7 týždňov.Pred 2 dňami mi lekár urobil už 4.SONO a stále neboli viditeľné ozvy plodu a dokonca ani v plodovom obale nebolo vidno nič-akoby bol prázdny...pri predchádzajucich dvoch tehotenstvách už srdiečko bilo v 7.týždni.Mám strach,či vôbec žilo alebo sa môžu ozvy ešte objaviť?
mariahraskova

Poslaťod ingrid » Uto, 05. Aug 2008, 22:48

ja som tiez vedela presny den, kedy som otehotnela.ale babo malo o 9 dni menej.doteraz tomu nerozumiem..takze treba trosku pockat a nestresovat.
Obrázok
ingrid

Poslaťod mama » Sob, 09. Aug 2008, 09:48

maria, aj ja som vedela presne dni kedy som otehotnela a so sonom to nepasovalo, a nakoniec malo sono pravdu.
mama

Poslaťod mariahraskova » Sob, 09. Aug 2008, 11:47

Dobrý deň...moje tušenie,že niečo nie je v poriadku,sa potvrdilo.Ani na 5.sono nebola prítomná akcia srdca.V pondelok idem na zákrok.Som veľmi smutná.
mariahraskova

Poslaťod mama » Sob, 09. Aug 2008, 12:12

maria, ked si pisala o viditelnom plodovom obale, tak aj ja som mala zle tusenie, ale chcela som ta este povzbudit v tom nekonecnom cakani....je mi velmi luto, co sa stalo, zrejma nedoslo k vytvoreniu plodika...zazila som nieco podobne. prajem ti vela stastia a lasky a nech to v pondelok prebehne bez komplikacii. :cry:
mama

Poslaťod mariahraskova » Ned, 10. Aug 2008, 19:06

Ako to myslíš-že keď bol viditeľný obal,tak je pravdepodobné,že niečo nie je v poriadku?
Nikto mi nič nevysvetlil,mám veľa otázok,dúfam,že mi na všetko odpovedia v nemocnici.
mariahraskova

Poslaťod mishellin567 » Pia, 05. Feb 2010, 16:39

som v prvych tyzdnoch tehotenstva a strasne sa obavam lebo minuleho roku som v tretom mesiaci potratila mala som zamlknuty potrat a obavam sa toho ze by sa to mohlo zopakovat ked mi dnes doktorka oznamila ze nato v jakom tyzdni som by som mala mat hodnotu vysse stovky a moja je len 27 . Co si mam o tom vsetkom mysliet
mishellin567

Poslaťod vava » Ned, 07. Feb 2010, 11:03

Ahoj Mishellin, neviem ti poradit, co sa tyka tych hodnot :? , ale na prekonanie strachu mam liek, pridi k nam na emocku a tam nam mozes pisat o tom, ako sa aj s drobcom mate a uvidis, ten strach bude mensi, ked sa da zo seba von ;)
vava
Obrázok
vava

Poslaťod zazinka » Pon, 21. Jún 2010, 14:50

Dobry den. chcem sa spytat. milovali sme sa z manzelom a semeno dal do mna. v sprche som zistila ze vytok po milovani je taky ruzovy. neviete co to znamena a ci je ohrozene aj moje dieta?? dakujem som inak v 8tyzdni
zazinka

Poslaťod Gwen » Pon, 21. Jún 2010, 16:46

ružový výtok ešte nemusí znamenať ohrozenie bábätka ;) ;)
...a ak sa smiem opýtať , bolo to len tesne po milovaní, alebo je to už dlhšiu dobu??
Obrázok
Gwen

Späť na Prvé príznaky tehotenstva

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť