ahojte dievkyyyy, jaj aka som rada, ze sa tato tema zasa rozprudila, uz som myslela, ze to tu zapadne prachom

EJI to mi je luto, ze akurat na Oliho sa nalepila ta hnusoba, dufam, ze bude rychlo ok.... a drzim ti palce, ved coskoro uz budes mat druhe baaabo, jeeeej ..... ci uz aj mas?
MAMA ked si pisala o tej japoncine, to presne ako keby o Adamkovi si pisala, tiez zacne vysvetlovat o 106 a veru, ani my mu nerozumieme hehe..... spominali ste potty training, tak u nas nocnik je nenavideny, len ho ukazem a uz je plaaac, ale minule tato posadil Adamka na wecko a sa mu to pacilo tak asi mu kupim ten podsedak, mozno pojde rovno na wecko, ktovie.... a ty mas Brunka cez to Sure start za taku super cenu? tiez som uvazovala dat Adamka do skolky, aspon na par dni, nechem ist do prace, ale trochu by som chcela od neho oddychnut a aj on keby si zvykol byt trochu bezo mna lebo mam pocit, ze uz aj on ma mna plne zuby, je strasny nervozko....len pri tych cenach
a inac, sme sa rozhodli s drahym pre druhe babo

len neviem kedy ho splodime, ked nas tato je vkuse v praci a poobede kym je doma, je to nerealne, kedze nam tu pobehuje dieta

minule mi drahy povedal, ze ho odnesie k susede, zeby sme mohli popracovat hehehe