Vseobecna diskusia UK

UK Moms

Re: Vseobecna diskusia UK

Poslaťod mama » Štv, 22. Júl 2010, 18:39

simonka, asi ako moja obvoďáčka v košiciach. najprv vždy vymyslela diagnózu a potom na ňu hladala lieky v múdrej knihe :roll: pritom tam praxoval jej syn, ktorý potom prebral ordináciu :lol:

eji, Oli je na tej fotke suprový. proper boy :D

všimli ste si môj stacionárny tickerík? nič sa tam neodpočítava :lol:
mama

Poslaťod ejagerka » Štv, 22. Júl 2010, 22:44

Medi, ved ja mam 17 dni do porodu takze cislo 2 bude coskoro my sme si ale ani tentokrat nedali zistit, takze bude dalsie prekvapko. Chces ist aj na 4D scan na Slovensku? ja som najprv nad tym premyslala, ale kedze mi robili asi 10 scanov za obdobie 4tt, uz som to nechala tak...ved to tiex nie je dobre tolko scanovat babo
dakujem mami, oli je teda poriadny chalanisko, usta sa mu cely den nezastavia ale nikto mu nerozumie ani vlastna mama a ako vlastne chudnes? daj nejaku inspiraciu!
btw, ani my si na potty training netrufame, oli si obcas posedu na zachode na svojom sedatku, ale to robi len tak zo srandy.
ObrázokObrázok
ObrázokObrázok
ejagerka

Poslaťod meduard » Štv, 22. Júl 2010, 22:54

ejagerka - tak to som ale ..... :oops: nevidela som tickerik, a davno som tu nebola. Tak to ste nas teda predbehli :lol: . To ako si zvladla udrzat sa a nespytat, co to bude? Pri Leovi to teda bolo tazke, ale teraz uz chceme vediet co to bude. A mate prichystane nejake mena? Daj inspiraciu ;)
mama - a Ty naco chces chudnut ? nepozerat How to look good naked? ;)
Obrázok
Obrázok
meduard

Poslaťod mama » Štv, 22. Júl 2010, 22:58

eji, šak práve, že akosi nechudnem :lol: :lol: Brunka tiež občas chytí rapel a celý deň sedí na wecku alebo na nočníku, ale inak len NO POTTY NO KAKA, takže to neriešim. myslím, že psychicky na to ešte nedozrel. sa mi páči, ked sa ho ludia na ulici pýtajú, že kolko má rokov alebo ako sa volá :lol: veď on na takej úrovni ešte vôbec nekomunikuje :lol: on vtedy spustííííí a ukazuje prštekom a vysvetluje a všetci len na mňa, že :? a čakajú preklad :lol:

ja som akurát došla z práce, dnes na mňa bolo nejako privela bláznú najednou :roll: a ty ako na škole? ešte dlho alebo si už skončila? myslím štúdium, nie prácu

medi :lol: :lol:
mama

Poslaťod ejagerka » Štv, 22. Júl 2010, 23:06

medi, no to hej, trosku sme vas predbehli :D ale nevadi...ja som sa uz aj chcela opytat pri tolkuch scanoch, ale nakoniec sme to nechali tak...
mena mame, chalan bude Hugo a baba bude Stella Anna a vy ste uz premyslali nad menami? ci este skoro? ako sa inak citis? este sa zmestis do nohavic?
Mama, si ma ale pobavila s tym rozpravanim...u nas si asi vsetci myslia, ze Oli keca po japonsky :lol:
studium som uspesne prerusila na rok kvoli tym mojim tehu rpoblemom. Zacnem zase od konca marca ak mi to moja rodinka dovoli :P drzim si sama palce :lol:
ObrázokObrázok
ObrázokObrázok
ejagerka

Poslaťod mama » Štv, 22. Júl 2010, 23:32

eji, peknučkéééé. kamaráti majú Huga, také zlatunké :D s tým rozprávaním, nechcela som sa opakovať, lebo som to tu už určite niekde písala, ale ked na mňa tí ludia tak spýtavo pozerajú, tak im vždy poviem "i dont understand japanese" :lol: a Julkina naj kamarátka je polovičná Japonka a ked sa tak spýtavo na mňa pozrie jej mama, tak jej poviem " you should understand, you re japanese" :lol:
mama

Poslaťod meduard » Pia, 23. Júl 2010, 10:07

mama- :lol: :lol: :lol: to si ma pobavila, ale u nas to tiez nejak tak vyzera. Asi nase deti su vysoke oproti oproti tunajsim,tak preto si myslia, ze su starsie. A ako to zvladate s detmi,ked pracujes? Bruna mas v skolke?
eji - mena - mne sa paci Oliver, ale tatinovi to nevonia a dievcenske aj Emilia, ale to je len take predbezne. Uz som zacala nosit vacsie rozmery, aj ked nepriberam (lebo zvraciam o sto sest) , ale cuduj sa svete, brusko mi rastie. Ja len dufam,ze mi tie nevolnosti prejdu,no zatial to vyzera na celych 9mesiacov (ako s Leom :( ) , stale sa to len stupnuje.
Tvoje plany su fakt odvazne ;) , ale drzim palce, aby sa Ti to splnilo. Nemas depku z porodu?
Obrázok
Obrázok
meduard

Poslaťod ejagerka » Pia, 23. Júl 2010, 14:19

mama, to by som potom potrebovala tu tvoju japonsku kamosku nech mi pride obcas prelozit :)
inak neviem ako to bolo u vas, ale nas Oli sa stale nechce sam najest...teda, zavisi co mu dame, ak je to hlavne jedlo, tak ho musim nakrmit ale ak je to nieco co mu chuti, tak to zje aj sam (napr. Muller rice :lol: ) moja mama na mna dost tlaci, ze by uz mal v jeho veku papat sam, aj sm skusala, ale on potom prestal jest uplne a boli sme z toho vsetci na nervy...aj som si parkrat poplakala :( ja to teraz fakt nepotrebujem, ved mam robit sama co so sebou :D
Medi, poznam to, aj ja som zo zaciatku dost schudla, bo mi bolo veeeeeeelmi zle, ale som nastastie nevracala. Mne to ale preslo uz okolo 11tt, o bolo super. tehotenske som zacala nosit sa mi vidi az okolo 20tt, ale to len preto, ze dovtedy som sa navliekla do inych pohodlnych veci ako napr. leginy a dlhsia kosela ci saty. A mena mas zatial super, najma ten Oliver :D ale nie, ved sa to urcite este zmeni. My sme mali napr. len Stellu, ale kedze mi prednedavnom tragicky zomrela moja oblubena starka, tak sme sa rozhodli dat aj meno po nej (Anna).
ObrázokObrázok
ObrázokObrázok
ejagerka

Poslaťod mama » Pia, 23. Júl 2010, 20:35

medi, my sa s mužom striedame v práci, takže nám ani choroby detí ani prázdniny nevadia . vždy je niekto doma. len nikdy nie obaja rodičia :lol: a Bubík nie je velký, práve naopak, ved mu kupujem oblečko na 18 mesiacov :lol: ale on ked kecá, tak sa tvári ako keby normálne rozprával, že mu všetci uveria, akurát nerozumejú :lol: možno bude politik :roll: :lol: ale zatial to vyzerá skôr na údržbára alebo elektrikára :lol: medi, keby bol Bruno dievka, tak by bol asi Emily, možno Emilia :D

eji, a to prečo by mal všetko sám jesť? čo je nejaká naprogramovaná bábka? Bruno krásne sám jedol aj polievky a ani kvapka na stole ked mal cca 12-14 mesiacov a teraz tak džabe!!! všetko je rukami, všetko v okolí 1 metra je špinavé :roll: ono to príde samo. kludne ho kŕm, nemaj výčitky a Oliver ťa čoskoro prekvapí ;) inak Julka má pre svojho syna vybraté meno Oliver :D

Julka mala dnes v škole rozlúčku. tak sme si s učitelkami zaslzili :oops:
mama

Poslaťod ejagerka » Pia, 23. Júl 2010, 23:05

som rada, ze meno Oliver ide zase tak do mody :D :D
si ma upokojila s tym jedenim mama ;) ja ho tiez nechvam nech je spinavy pre mna za mn uplne vsade :P
ObrázokObrázok
ObrázokObrázok
ejagerka

Poslaťod mama » Štv, 29. Júl 2010, 09:42

ako sa máte tehulky naše? ešte nerodíme eji? či tvoje deti také slušne vychované, že presne na termín? :lol:
mama

Poslaťod meduard » Štv, 29. Júl 2010, 10:32

caute zienky - tak ja som vypisana doma, dali mi tabletky cyclizine, ale tak sa mi od nich kruti hlava, citim sa ako nadrogovana. Skusam ich nebrat, ale vtedy zvraciam ako fontana :cry: Som rada, ze ste ma podporili s tymi menami, len aby som prezila to teho :roll: .
Eji - a co s Tebou :?: :?: :?: este 2v1 ?
mama- my to tiez tak robime, ale je to onicom zivot, ziadne rodinne spoluzitie, dobre mi to lezie na nervy, ale mame ine vychodisko ?
Maleho som zapisala k childminderke na pol dna na dva dni a pyta si 25£ za jeden polden :shock: som zvedava kolko na do toho budu dotovat. Vy ste to este neskusali?
Obrázok
Obrázok
meduard

Poslaťod Katka » Štv, 29. Júl 2010, 14:06

ahojte, jasne ze s apridam, ale az ked sa prestahujeme, lebo teraz vela casu nemam. takze od buduce tyzdna, ak nam zavedu hned internet. :lol:
Obrázok
Obrázok
Katka

Poslaťod mama » Štv, 29. Júl 2010, 22:47

medi, od sept ide Bubo na dva dni do škôlky. 10,80 za poldeň...tá vaša childminderka má asi zlaté ruky /doslova!/ :roll:
mama

Poslaťod meduard » Pia, 30. Júl 2010, 14:56

mama - vauuu, to u Vas to iba tolko stoji? u nas pol den v skolke je 26£, cely den 40-42£. To je, ale sila :shock:
Obrázok
Obrázok
meduard

Poslaťod mama » Pia, 30. Júl 2010, 15:44

medi, ved do takej drahej by som nedala. načo? treba nájsť Sure start a tie patria councilu, preto sú lacnejšie ;)
mama

Poslaťod ejagerka » Pia, 30. Júl 2010, 17:12

chuda Medi, velmi ta lutujem, ale ak ti tie tabletky pomahaju, tak ich radsej ber...ved takto to babo nedonosis ak budes stale vracat :(
my sme este stale 2v1, a pravdu povedat som rada, ze je babo este v brusku, lebo Oli ma s najvacsou pravdepodobnostou german measles :( aj napriek MMR ockovaniu. aj ked by to nemalo nic urobit babu, aj tak by som bola najradsej keby sa z toho Oli najprv dostal :( :roll:
Medi, my mame tiez childminderku a urcite jej neplatime tolko ako vy, za pol dna dostava okolo £14, ale to podla mna vsetko zavisi od mesta v ktorom zijes. Mama, aj my budeme platit tolko ked Oli zacne chodit do playgroup, tie su celkovo lacnejsie.
Kati a vy sa kam stahujete? :shock:
ObrázokObrázok
ObrázokObrázok
ejagerka

Poslaťod mama » Pia, 30. Júl 2010, 17:17

evka, to fakt? už má potvrdenú diagnózu či len asi...? :? do kelu, ako sa má? ja neviem ako sa to prejavuje...teploty, kašel, bolavé hrdlo? tuším som to mala, ked som bola malá xxx

daniska, ty tu ešte chodíš? všetko najlepšie k narodkám ! xxx

moja kamarátka bola v Sandringhame na kvetinovej slávnosti teraz v stredu a videla Charlesa. a ked som sa jej pýtala, či má fotku, tak nie, vraj na takého plešatého nebude márniť film :lol:
mama

Poslaťod ejagerka » Pia, 30. Júl 2010, 17:26

Oliho kamosa vzala jeho mama (inak ona je aj oliho childminderka) k GP s tym, ze ma nejaky divny rash po tele a oni povedali, ze to vyzera na german measles. Prznaky by mali byt: nadcha, zvacsene uzliny, teplota a makonoiec vysyp po tele, ktory trva cca 3 dni. Vcera hned ako som sa to dozvedela som volala mojej MW a ta ma ukludnila, ze ja som imunna a tym padom aj babo. uvidime co sa z toho vykluje, lebo ta GP si len MYSLI, ze su to german measles....divne
kedze som dnes hore od 3.15 a Palino siel vynimocne prec o 3tej rano-zaviest kamosa na letisko a starost o Oliho bola na mne, tak som uuuuplne grogy. Prvy krat, co som nebola schopna sa premoct a ist na prechdzku s Olim von. Sedeli sme (lepsis povedane ja som lezala) cele doobedie doma. Esteze sa Oli vie hrat konecne aj sam :(
mama, ani ja by som asi rasdej nefotila Charlesa :D na co minat baterku? :lol:
ObrázokObrázok
ObrázokObrázok
ejagerka

Poslaťod mama » Pia, 30. Júl 2010, 17:49

a to sú normálne measels alebo nejaké špeci? obaja chlapci to teda majú...tak držím palce, aby ste boli čo najskôr za tým. s prechádzkou sa netráp. Oli to prežije. netreba sa presilovať, ak na to nemáš. ved máš týždeň do pôrodu xxx
mama

Poslaťod ejagerka » Pia, 30. Júl 2010, 19:09

to je vlastne rubeola, ale voal sa to aj german measles :( ked som sem pisala, tak mi volal Palino z mesta, ze sa maly cely povracal :o :shock: tak hned padali domov...je mi ho tak luto, neznasam ked su deti chore, je mi ich taaaaaak luto
ObrázokObrázok
ObrázokObrázok
ejagerka

Poslaťod meduard » Pia, 30. Júl 2010, 19:18

mama - diky za tip, tak sa poobzeram. Ale tusim som o tom pocula, ale nemaju mat deticky min. 2,5roka?

eji - strasne sa to cita, boze, nech ste rychlo z toho vonku :( :cry:
Obrázok
Obrázok
meduard

Poslaťod mama » Pia, 30. Júl 2010, 21:50

evi, chudák Oli :cry:

medi, od 2r platíš a od 3r má 12,5h týždenne zadarmo
mama

Poslaťod mama » Pia, 30. Júl 2010, 21:52

ved to by sa mi ani neoplatilo pracovať, kebyže platím 40 funtov denne :? teda, pri mojej práci...
mama

Poslaťod Svetka » Sob, 31. Júl 2010, 13:09

ahojte dievkyyyy, jaj aka som rada, ze sa tato tema zasa rozprudila, uz som myslela, ze to tu zapadne prachom :D

EJI to mi je luto, ze akurat na Oliho sa nalepila ta hnusoba, dufam, ze bude rychlo ok.... a drzim ti palce, ved coskoro uz budes mat druhe baaabo, jeeeej ..... ci uz aj mas? :D :?

MAMA ked si pisala o tej japoncine, to presne ako keby o Adamkovi si pisala, tiez zacne vysvetlovat o 106 a veru, ani my mu nerozumieme hehe..... spominali ste potty training, tak u nas nocnik je nenavideny, len ho ukazem a uz je plaaac, ale minule tato posadil Adamka na wecko a sa mu to pacilo tak asi mu kupim ten podsedak, mozno pojde rovno na wecko, ktovie.... a ty mas Brunka cez to Sure start za taku super cenu? tiez som uvazovala dat Adamka do skolky, aspon na par dni, nechem ist do prace, ale trochu by som chcela od neho oddychnut a aj on keby si zvykol byt trochu bezo mna lebo mam pocit, ze uz aj on ma mna plne zuby, je strasny nervozko....len pri tych cenach :shock:

a inac, sme sa rozhodli s drahym pre druhe babo :oops: :) len neviem kedy ho splodime, ked nas tato je vkuse v praci a poobede kym je doma, je to nerealne, kedze nam tu pobehuje dieta :D minule mi drahy povedal, ze ho odnesie k susede, zeby sme mohli popracovat hehehe
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod ejagerka » Sob, 31. Júl 2010, 15:19

baby, existuju playgroups kde vam zoberu deticky uz od 2 rokov a platite tam priblizne tolko co vravi mama...aj my zacneme, ked bude Oli dvojrocny.
Kamoska=oliho childminderka volala Depaerment of Health a vraj aj napriek MMR ockovaniu sa teraz v nasom okoli zjavila rubeola. Som uplne nadsena, ze sme to museli chytit prave MY :( Oli sice este nema ziadny vysyp, ale je cely nervozny a my mu nevieme pomoct
Sveti, na babatku sa popracovat aj ked maly spi cez obed :D my sme tak vlastne splodili nase cislo 2 :lol: dufam, ze krpec este ostane v brusku aspon tyzden, nech sa to u nas trosku ukludnu :( :cry:
ObrázokObrázok
ObrázokObrázok
ejagerka

Poslaťod Svetka » Sob, 31. Júl 2010, 18:13

EJI tak to je riadna smola, ze prave na vas sa to nalepilo.... uff.... no nam sa ani cez obed neda, ked maly spi, lebo vtedy este aj velky spi :D takze preto je to zlozitejsie u nas :D .... no tak sa neviem dokat, kedy bude mat Adamko 2r a sup ho tam :D
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Svetka

Poslaťod ejagerka » Sob, 31. Júl 2010, 22:46

Sveti, tak chod velkeho milo prekvapit do postielku :D :lol: hadam sa na teba nieco nalepi ;) :P
ObrázokObrázok
ObrázokObrázok
ejagerka

Poslaťod mama » Ned, 01. Aug 2010, 15:55

sveti :lol: počkaj, aj ja podumám a spoločne na to prídeme :lol: :lol: keby som ja mala hovoriť, za akých manévrov sme my splodili č.2 č.3 :roll: a aj č.1 :lol:

čo sa týka škôlky, tak my sme kúpili dom úplne pri dvoch základkách a jednom sure star centre, kde je aj childrens centre aj nursery, takže úplná pecka :D aspoň niečo dobré na tom dome, lebo poslednou dobou sa tu všetko kašle a máme poriadne nervy :? v childrens centre máme 3-4 sessions denne, rôzne témy a rôzne vekové skupiny. aj ihrisko na dvore, je to úplne nové, asi 2r. v predchádzajúcej štvrti nebola škôlka, tak tam zriadili takú provizórnu v community centre. aj Oli tam chodila pol roka, ale také odveci, i ked personál bol super, nemala som to tam rada...

dnes sú to 4r čo ma s dievčatami vyplulo z lietadla na ostrovoch :shock:
mama

Poslaťod meduard » Ned, 01. Aug 2010, 16:05

mama - :lol: :lol: :lol: tak happy anniversary :lol: :lol: :D Same novinky tu citam o Tebe, super, ze ste kupili dom, aspon sa nemusite stale stahovat, a svoje je najlepsie, aj ked strecha Ti spadne ;)

Svetka- tak nejako to snad poriesite, ved nechces, aby Adamko bol jedinacik ;) Nastras stareho, ze pojdes k susedovi :lol: ( len zartujem) ;)

Eji - ako sa mas? zatial sa nic nedeje? Dufam, ze Oli sa ma aspon trosku lepsie. Rychlo sa uzdravte

Katka - uz si sa dostahovala, nezavidim Ti s dvoma detmi, pre mna aj z jednym to bola katastrofa. :roll:
Obrázok
Obrázok
meduard

PredchádzajúciĎalší

Späť na Tehotenstvo v Anglicku

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť